Over sarah rebecca

Hi! Ik ben Sarah (28 jaar) en zolang ik het mij kan herinneren ben ik dól op fashion en styling. Fashion is mijn creatieve uitlaatklep en een belangrijke vorm van zelfexpressie die mij door moeilijke tijden heeft gesleept. Ook heeft het ervoor gezorgd dat ik mij sterker durf te presenteren.

Laten we even 15 jaar teruggaan. Ik was net 13 jaar, ontzéttend onzeker en op zoek naar mijzelf. ’s Ochtends stond ik te draaien voor de spiegel in een tracksuit; een roze velours broek met matching sweater. Ik vond het fantastisch en fantaseerde erover om het daadwerkelijk te dragen. Het kostte mij ontzettend veel moed, maar op een dag besloot ik het gewoon naar school aan te trekken. Misschien was het een stapje te ver, want eenmaal op school aangekomen wenste ik dat ik onzichtbaar was. Ik voelde mij zelfs oncomfortabel in deze outfit en allesbehalve stralend! Toch kreeg ik aan het einde van de dag een trots en voldaan gevoel. Wat ik droeg dat deed ik voor mijzelf en niet om in de smaak te vallen! Dankzij steeds meer van zulke ervaringen, merkte ik op dat de kleding die ik wíl dragen mij juist meer zelfvertrouwen geeft. Ook zorgden deze belevenissen ervoor dat ik steeds meer mijzelf kon laten zien.

Al vanaf 2009 ben ik online actief met het inspireren van anderen op het gebied van mode. Ik begon op mijn blog “Ultimate Fashionlover” en vanaf 2012 ben ik voornamelijk actief op mijn YouTube-kanaal. In 2015 had ik behoefte aan meer “technische” kennis op het gebied van styling en heb ik de “Discover Styling” cursus gevolgd aan The College in Alkmaar. Hier heb ik geleerd over verschillende lichaamsvormen, de ontwikkeling van mode door de jaren heen en het herkennen van upcoming trends vanuit de fashionshows.

Toch is dit niet het enige pad dat ik heb bewandeld. Ik ben echt een gevoelsmens en ik ben zeer geïnteresseerd in de fascinerende menselijke geest. De opleidingen Pedagogische Wetenschappen & Orthopedagogiek aan de Universiteit Utrecht sloten daar naadloos op aan. Toen ik in juni 2013 afstudeerde bleef ik op mijn stageplek in het speciaal onderwijs waar ik uiteindelijk als orthopedagoog werkzaam was. Ik heb genoten van deze werkervaring en veel mogen leren gedurende deze periode. Begin 2018 merkte ik op dat het voelde alsof al mijn kwaliteiten een beetje versnipperd waren geraakt. Aan de ene kant kon ik tijdens mijn baan in het onderwijs, mijn empathisch vermogen en coaching technieken sterk inzetten. Mijn creativiteit kon ik daar niet genoeg kwijt; dat deed ik op mijn YouTube-kanaal, waar ik nog altijd volop stylingtips en mode-inspiratie deel.

Na een zoektocht besloot ik mijn kwaliteiten met elkaar te verbinden tot één aanbod: een persoonlijk styling aanbod waarin ik zowel mijn empathische vermogen en gespreks- en coaching technieken kan inzetten, net als mijn creativiteit en kennis op het gebied van styling.

Met alle liefde zet ik mij in om andere vrouwen te helpen met het zoeken naar een kledingstijl die écht bij hen past. Een kledingstijl waarin zij zich zelfverzekerd voelen zodat ze helemaal in hun kracht komen te staan en opbloeien, als een verlengstuk van hun karakter. Mag ik jou helpen? Lees hier meer over mijn stylingaanbod.

Liefs, Sarah

gratis styling tips ontvangen?