Ervaringen met sarah rebecca styling

Bianca (style coaching klant)

Ik meldde me bij Sarah met een duidelijke maar moeilijke vraag. “Hoe vertaal ik kleding die op staande modellen/paspoppen te zien is naar een zittende positie?” Ik ben namelijk rolstoelafhankelijk. Deze vraag heb ik eerder gesteld aan mensen en bedrijven maar dit heeft nooit een bevredigend antwoord opgeleverd. De eerste reactie van Sarah verraste mij positief. Zij gaf aan niet veel ervaring te hebben op dit vlak maar vond het zo’n goede vraag en een interessant onderwerp dat ze er al wel direct ideeën bij had. Na de telefonische kennismaking is mijn vertrouwen in Sarah nog meer gegroeid. Zij luisterde heel goed naar mijn verhaal en ik merkte dat zij mijn vraag echt begreep. Ik besloot dan ook de Style Coaching te gaan volgen. De garderobecheck was een grote eye-opener voor me. Niet alleen had Sarah meteen praktische en goede tips over hoe ik bepaalde kledingstukken kon stylen in een zittende positie maar ook heeft ze me heel veel nieuwe outfits laten zien met items enkel uit mijn eigen kledingkast. Onze shopsessie volgt in augustus en daar heb ik ongelooflijk veel zin in!

Annelot (style search klant)

Ik merk dat ik door de videocursus heel anders naar mijn kledingstijl ben gaan kijken. Duidelijk werd dat ik heel snel de neiging had om te denken dat iets niks voor mij was en mij toch niet zou staan. Nu durf ik eindelijk andere en meer uitdagende items te proberen. De opdrachten die bij de videocursus komen zijn heel duidelijk en geven veel inzicht. Zo weet ik nu bijvoorbeeld watvoor figuurtype ik heb en welke pasvormen daar mooi bij aansluiten en welke kleuren mij het beste staan. Wat superfijn is, is dat Sarah heel graag met je meedenkt en makkelijk toegankelijk is voor vragen. Ik ben enorm blij dat ik met de Style Search ben begonnen!

Jodie (Style search + ONLINE MIX & MATCH klant)

Als ik in mijn kledingkast kijk dan zie ik een enorme hoeveelheid aan kleding in heel uiteenlopende stijlen. Ik ben iemand die maar nieuwe kleding blijft kopen en er vervolgens snel op uitgekeken raakt. Door middel van de Style Search videocursus ben ik actief aan de slag gegaan met het veranderen van mijn mindset en het creëren van een duidelijk styleboard. Ik merk dat ik daardoor veel duidelijker weet wat mijn valkuilen zijn tijdens het winkelen en wat wel en niet bij mij past.  Het was voor mij ook heel verhelderend om erachter te komen dat ik een peerfiguur heb terwijl ik altijd dacht een appelfiguur te hebben. De online mix & match heb ik na de videocursus nog afgenomen omdat ik zo’n grote hoeveelheid kleding heb maar telkens op zelfde combinaties kom. Sarah heeft meegekeken in mijn kledingkast en handige tips gegeven hoe ik bepaalde items nieuw leven kan inblazen en welke basis items een toevoeging zouden zijn om makkelijker verschillende items samen te dragen.

gratis styling tips ontvangen?