garderobe check + MIX & MATCH

Voel jij je regelmatig onzeker in jouw outfit? Verschuil jij je achter een veilige kledingstijl? Heb je geen idee wat je aan moet trekken of sluit jouw huidige kledingstijl niet meer aan bij de persoon die je vandaag de dag bent? Ik sta heel graag voor je klaar om jou te versterken met mijn kennis en ervaring als stylist. Ik verheug mij op ons contact, zodat we elkaar beter leren kennen. Stuur een mailtje naar contact@sarahrebecca.nl of gebruik het contactformulier waar je jouw interesse in kunt vermelden. Voor aanvullende informatie over mijn diensten en werkwijze, ontvang je zo snel mogelijk bericht. Wil je meer over mij weten? Neem dan een kijkje op mijn Instagram account of Youtube-kanaal.  Dank je wel voor jouw moeite, tijd en vertrouwen.

                                                                        Veel liefs,
                                                                  Sarah Rebecca

F.A.Q.

Absoluut! In het persoonlijke coaching traject en de online videocursus kijken we naar de kenmerken van jouw figuur. Jouw kledingstijl en wensen staan centraal. Met het matenaanbod houd ik uiteraard ook rekening als we de shoproute gaan uitstippelen.

Ik vind het júist geweldig om te kijken wat bij jou past – dat is precies waar dit traject omdraait. Ik verheug mij erop om je te versterken en te ondersteunen tijdens deze speciale zoektocht naar de kledingstijl van jouw dromen. Let’s do this!

Als je mij via het contactformulier een berichtje stuurt met daarin jouw wensen en verwachtingen, dan bel ik je graag. Ik denk met veel plezier mee om tot de beste keuze te komen voor jou. Neem gerust een kijkje op de contactpagina of stuur een mailtje naar contact@sarahrebecca.nl zodat ik je kan adviseren wat goed aansluit bij jouw behoefte.

   @sarahrebeccanl            @sarahrebeccanl            @sarahrebeccanl             contact@sarahrebecca.nl            sarahrebeccanl

gratis styling tips ontvangen?