Lancering Styling aanbod!

Lancering Styling aanbod!

Eindelijk is het zover, de lancering van mijn styling aanbod! Achter de schermen ben ik vanaf januari al enorm druk bezig met het opzetten van Sarah Rebecca Styling. In mijn hoofd speelt het nóg veel langer. Om het, zeker ook met dank aan de begeleiding van mijn business coach, dan tot zoiets concreets te zien groeien is fantastisch. Met veel enthousiasme deel ik het met jullie!

Voor degenen die het zich afvragen; uiteraard blijf ik ook actief op YouTube. Hier post ik zoals jullie gewend zijn fashion- en beauty inspiratie en persoonlijke vlogs. Hier verandert niets aan, alleen ben ik tijdelijk teruggegaan van 4 video’s naar 2. Het is mijn insteek om weer op te bouwen naar 3 video’s maar ik gun mezelf eerst even de tijd te wennen aan de combinatie met mijn nieuwe aanbod.

Met veel enthousiasme kan ik het nu eindelijk met jullie delen en ik kijk enorm uit naar de reacties.

Deze post heeft 3 reacties

 1. Avatar

  Nog gefeliciteerd! Wat ontzettend leuk Sarah! Ik kijk met veel plezier naar je stylingvideo’s op YouTube. Wat super tof om te zien dat je mensen er echt mee help. Ze lijken echt te stralen in hun nieuwe outfits na een sessie met jou!

 2. Avatar

  Sarah! Ik volg je al jaren al vanaf het begin.
  Ik heb veel respect voor je.
  (Omdat je met kinderen met autisme hebt gewerkt!) Ik heb zelf ook pddnos en last van alle problemen rondom deze stoornis!
  Ga zo door lieverd!❤️

Geef een reactie

CommentLuv badge

gratis styling tips ontvangen?