Oldtimer Kever & Photobooth VW busje op onze BRUILOFT ♥

Oldtimer Kever & Photobooth VW busje op onze BRUILOFT ♥

lmtys-marco-_-sarah-227
(alle foto’s in dit artikel zijn gemaakt door Susan van Let Me Tell Your Story)

Al vrij snel na onze verloving hadden we alle belangrijke zaken voor onze bruiloft geregeld: de locatie, de jurk en het pak, de fotografe etc. waren gekozen. Toen werd het tijd om ons te richten op de details om ervoor te zorgen dat 5 oktober 2018 ècht onze droomdag zou worden. Misschien geen essentiële zaken maar voor ons waren juist die finishing touches hetgeen waarmee de puntjes op de i’s werden gezet.

lmtys-marco-_-sarah-88

Eén van de details die wij graag wilden was een mooie oldtimer als trouwauto. Hiervoor kwamen wij al snel terecht bij Huureenoldtimer.nl waar wij in de loods in Nieuwegein alle prachtige klassieke èn juist modernere modellen in het echt konden aanschouwen. De keuze viel op “Miss White”, een witte Volkswagen Kever Cabriolet met een schattig picknick-mandje op de achterbak. Op DeVolkswagenkever.nl vind je nog diverse andere geweldige auto’s èn busjes beschikbaar voor verhuur.

lmtys-marco-_-sarah-87

Wat voor ons ook belangrijk was, was een photobooth om tijdens het feest alle gekkigheid en gezelligheid vast te kunnen leggen. Toen we in de loods waren om onze trouwauto uit te zoeken ontdekten we dat we zelfs een photobooth in een Volkswagen busje konden regelen. Hoé leuk?! Zo’n cool busje staat natuurlijk fantastisch op je trouw (of feest) -locatie. Wij hadden een herfstbruiloft (daar zou je bijna aan twijfelen met 21 graden celcius) maar het busje pastte onder de overkapping van het terras. Stond zó sfeervol en leuk, hij stal echt de show en werd daardoor van begin tot eind volop gebruikt.

lmtys-marco-_-sarah-451

De polaroid strip met foto’s komt er telkens twee keer uit: één keer voor de gast en één keer voor in het gastenboek – dat overigens gratis wordt meegeleverd. De tekst die onder de polaroid strip komt te staan kan je naar wens aanpassen waardoor het een mooi aandenken is voor de gast aan de trouwdag en direct als bedankje kan dienen. Wij vonden dit persoonlijk veel waardevoller dan de inmiddels welbekende flesjes katerwater of “mint-to-be” smintjes. Na afloop kregen wij als bruidspaar ook nog een USB-stick met alle foto’s digitaal. Ideaal!

lmtys-marco-_-sarah-552

Zoals je kan zien, alleen maar lachende gezichten! Deze twee prachtige oldtimers maakten onze dag echt compleet. Bedankt Huureenoldtimer.nlDeVolkswagenPhotobooth.nl voor deze fantastische toevoeging aan onze bruiloft.

Deze post heeft 4 reacties

  1. Avatar

    Echt onwijs tof zeg! Ziet er heel leuk uit je bent ook zo prachtig, wauw

  2. Avatar

    Wauw wat gaaf! Vooral die photobooth is echt te gek. Wie wil dat nou niet op z’n bruiloft 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge

gratis styling tips ontvangen?