SnapChat Q&A

Deze post heeft 4 reacties

 1. Avatar

  Ik heb ook altijd en overal lippenbalsem bij, mijn lippen zijn zoooooooo droog en kan dat gevoel van velletjes en trekkerige lippen ook niet uitstaan. Mijn favoriete vakken op school waren Engels en Duits. Die vraag over Vlaams was echt wel origineel! Ik vind het als Belg persoonlijk heel makkelijk om Nederlands na te doen. Maar omgekeerd hoor ik het eigenlijk zelden 🙂 Kijk al uit naar de accentenchallenge met Marco.

 2. Avatar

  Leuke video! Die blunder komt mij bekend voor, ik heb ook een keer zoiets sufs gehad :’).
  Ik vroeg me af hoe je functie heet waarbij je onderzoeken afneemt bij kinderen op verschillende scholen. Ik heb ook orthopedagogiek gestudeerd en het lijkt mij ook leuk om zo’n soort functie uit te voeren, alleen op de een of andere manier kan ik nergens de “naam” ervoor vinden.

  1. Sarah

   Ik werk voor een ambulante begeleiding dienst en doe dan de onderzoeker, ik ben voor die functie wel ingeschaald op de LB schaal (leerkrachten en dan iets hoger) en niet echt als orthopedagoog! Wat daadwerkelijk de naam is, is mij eigenlijk ook een raadsel omdat ik er zo via-via ben ingerold, haha.

Geef een reactie

CommentLuv badge

gratis styling tips ontvangen?