Fossil Q-Wander: Stijlvolle SmartWatch!

Fossil Q-Wander: Stijlvolle SmartWatch!

Smartwatches bestaan al vrij lange tijd, maar niet eerder heb ik een smartwatch gezien zoals de Fossil Q-Wander. Ik ontving dit horloge via CoolBlue. Deze heeft de uitstraling van een klassiek horloge – het is zeker niet direct duidelijk dat het gaat om een smartwatch en dat maakt hem wat mij betreft een stuk stijlvoller en zorgt er ook voor dat het horloge beter aansluit bij mijn stijl. Behalve in het roségoud is hij ook verkrijgbaar in zilver en matzwart, waardoor er voor ieder wel iets naar zijn of haar smaak bij zit.
img_5651
Het horloge is nog meer aan je stijl of humeur van de dag aan te passen doordat je het klokje kan veranderen. Er is keuze uit een klassieke wijzerplaat, waar ik voor ben gegaan, maar ook voor allerlei grappige afbeeldingen of een digitale klokweergave. Ook is het horlogebandje verwisselbaar waardoor je wanneer je erop uitgekeken bent geraakt, altijd voor een ander bandje kan gaan.
img_5619
Uiteraard kun je notificaties en berichten die op je telefoon binnenkomen op je smartwatch lezen en ook zien wie er belt. Behalve dat bevat het horloge nog allerlei handige extra apps. Zo zit er een stappenteller op waardoor je kan bijhouden of je wel actief genoeg bent geweest die dag, kun je, je volledige agenda openenen via je horloge en is het een makkelijke manier om het weerbericht te checken en het afspelen van muziek via je telefoon te bedienen. Het horloge is te bedienen met touchscreen maar je kan ook via je stem door het menu navigeren – ideaal wanneer je, je handen vol hebt.
img_5620
De Q Wander draait op Android Wear en koppel je met zowel Android smartphones als iPhones en de verkoopprijs is €249 – €269 (afhankelijk van de kleur).
Advertisement

Deze post heeft 4 reacties

Geef een reactie

CommentLuv badge

gratis styling tips ontvangen?