Mega Winactie – Pakketjes & Advent Kalender!

Deze post heeft 5 reacties

  1. Avatar

    Wat een geweldige winactie van jou. Hier doe ik graag voor mee. Ik vind alle pakketjes wel leuk. Het maakt mij niet uit welke ik kan winnen. Ik volg je al op verschillende kanalen. Ga zo door!!!

  2. Avatar

    Wat een hoop gave producten geef je weg, ik kan me alleen maar voorstellen wat voor geweldige spullen jij in je kast moet hebben staan. Mijn voorkeur gaat uit naar pakket 1. Onlangs hoorde ik voor het eerst van deze adventkalender van de Body Shop (vorige jaren kende ik deze nog niet), en ik zou het graag kopen als de prijs wat lager lag. Dit pakket lijkt me het leukste omdat ik iedere dag van december een nieuw vakje kan openen en het dus de hele maand feest is 🙂

  3. Avatar

    blijf duimen voor pakket 1 hihi. Helaas niet voor mn verjaardag gekregen. Vol je overal al 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge

gratis styling tips ontvangen?