Kletsen & Makeuppen #4 – Glitter Smokey Eye

Een heel ander soort look dan ik normaal maak; een bruine smokey eye met glitter en daarnaast twee lipstick opties. Vind jij de bruine 90s lipkleur mooier óf ga helemaal apart met een duochrome groen-bruinige lipstick? Ondertussen klets ik over (mijn ervaring met) mijn piercings, de backpack reis die mijn zusje gaat maken, blunder ik ENORM met bronzer en test ik voor het eerst mijn nieuwe Real Techniques Miracle Complexion Sponge. De complete lijst met producten die ik in de video gebruik vind je hieronder.

Nivea Men Sensitive Aftershave Balm
L’Oreal Lumi Magique Foundation
L’Oreal True Match Foundation
Real Techniques Miracle Complexion Sponge
Catrice LE Nomadic Traces Matt Bronzer
Real Techniques Expert Face Sculpting Brush
Real Techniques Powder Brush
Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade Taupe
MAC wenkbrauwkwastje nr 208
Catrice Lash Brow Gel
MAC Painterly Paint Pot
Tarte Tartelette Palette
Too Faced Chocolate Bar Palette
MAC Blue Brown Pigment
Real Techniques Eyeshadow Brush
Real Techniques Deluxe Crease Brush
HEMA Oogschaduw Kwast (schone blending kwast)
Real Techniques Accent Brush (onder het oog)
Etos Makeup Fixing Spray (om kwastje vochtig te maken)
Catrice High Coverage Liquid Camouflage Concealer
ELF Liquid Eyeliner
Catrice Glamourdoll Mascara
Ardell Lashes nr. 110
MAC Mineralize Blush Warm Soul
Real Techniques Blush Brush
MAC Mineralize Skin Finish Soft & Gentle
Real Techniques Setting Brush
MAC Whirl Lipstick
LA Splash Lip Couture in Catrina

Deze post heeft 3 reacties

  1. Avatar

    Zo tof! Ik dacht even dat je MAC Stone op had. Dat van die foundation aan de binnenkant en buitenkant is best slim gevonden. Alleen zou het net andersom beter zijn geweest of niet? Qua huidtype bedoel ik, de ene is matter en de ander shiny. Ik vind het zo jammer dat de true match zo mat is, qua kleur voor mij perfect, maar te droog op mijn droge wangen. Om nog maar niet te spreken van mijn blonde snorhaartjes die enorm geaccentueerd worden. Geen gezicht. 🙂 En voor de Lumi ben ik allergisch. 🙁 Erg toffe look heb je gemaakt! Je ogen spreken echt door die kleuren. En dat stukje met die bronzer. Super grappig en herkenbaar!

Geef een reactie

CommentLuv badge

gratis styling tips ontvangen?