First Impressions Makeup Look & Kletsen

In deze video laat ik jullie zien hoe ik mijn make-up doe met een heleboel (voor mij) nieuwe producten en klets ik over van alles en nog wat. Benieuwd naar de producten die ik in de video gebruik? Hieronder vind je een lijstje.

Etos Hydrating Primer
Rimmel Match Perfection Foundation
Real Techniques Expert Face Brush
Catrice High Coverage Liquid Camouflage Concealer
Real Techniques Concealer Brush
Essence Pure Nude Powder
Real Techniques Powder Brush
Anastasia Dip Brow Pomade Taupe
MAC Brush 208
Catrice Eyebrow Gel
MAC Painterly Paint Pot
Bdellium Tools Brush 934
Etos Contouring Powder Light/Medium
Real Techniques Sculpting Brush
Essence (niet Etos, zoals ik zeg!) Blush/Bronzer Brush
HEMA Fluffy Oogschaduwkwast
Essence Big Bright Eyes Eyepencil
HEMA No Gold No Glory Eyeshadowpalette
Real Techniques Eyeshadow Brush
Real Techniques Deluxe Crease Brush
Kruidvat Oogschaduwkwast (zwart)
HEMA Blending kwast (zwart, wijde haartjes)
Essence Liquid Ink Eyeliner Waterproof
L’Oreal Million Lashes Féline Mascara
The Body Shop Shimmer Waves Coral
Real Techniques Blush Brush
I Heart Makeup Goddess of Love Triple Baked Highlighter
Real Techniques Setting Brush
Rimmel Kate Moss Lipstick 45

Deze post heeft 3 reacties

 1. Avatar

  Ik wordt blij van dit filmpje!
  Heb een hoop producten opgeschreven om te halen!
  Die eyeliner gebruik ik al enige tijd en ik vind hem zo fijn.
  Met die vilten puntjes kan ik niet omgaan haha.
  Amy plaatste onlangs…Hoe gaat het nu met mij?My Profile

 2. Avatar

  Leuke video! Ik ben het meest benieuwd naar de Dip Brow en de Paint Pot. Ik heb weleens eczeem in mijn wenkbrauw en dan krijg je van die gaten. Misschien dat de Dip Brow iets voor mij is, hoewel je natuurlijk beter niet make-up op eczeem kan smeren. Die kwast voor het shapen gebruiken veel bloggers voor het aanbrengen van foundation. Doe ik zelf ook wel eens, vind het makkelijker bij de neus aanbrengen omdat ie schuin is. Ik heb die contourpowder van Etos ook geprobeerd. Vind hem eigenlijk net iets te gepigmenteerd. Ik bouw liever een kleur op dan dat ik hem lichter moet maken. Ik had precies hetzelfde als jij de eerste keer, haha. Dat je hem op je gezicht aanbrengt en denkt oei. In de verpakking lijkt hij lichter. Die lipstick heb ik laatst ook gekocht. Erg mooi, staat je ook erg goed.

Geef een reactie

CommentLuv badge

gratis styling tips ontvangen?