4 OUTFITS IN MIJN KLEDINGSTIJL

In deze video laat ik jullie vier outfits zien die ik de afgelopen tijd graag heb gedragen. Welke vind jij het leukst? Mocht je benieuwd zijn naar de kledingstukken die ik draag of de muziek, bekijk dan even de beschrijving onder de video op YouTube want hier heb ik alles vermeld.

Deze post heeft 7 reacties

 1. Avatar

  Zo leuk allemaal! Ik vind de eerste het leukst, die kleur top staat je zo mooi! Ik zou ook echt graag meer fashionvideos willen zien. Misschien leuk om outfits te laten zien gecombineerd met schoenen die een beetje mannelijk zijn. Ik heb van die mannelijke lage lakschoenen gekocht bij H&M met een vrij dikke zool, beetje dr. Martens achtig, maar ik ben nog zoekende hoe die leuk te combineren. En ik zou het ook leuk vinden om outfit tips bij een peer figuur te zien. Je doet het super leuk trouwens!

  1. Sarah

   Leuk idee Mariska, ik heb ook zulk soort lage lakschoenen (mannelijk) dus ik denk dat ik daar wel een video mee kan maken!

 2. Avatar

  Die oranje top vind ik echt heel mooi! En je lipstick past er perfect bij, love that. En die romper vind ik ook super! Je staat echt goed met een hoed by the way, jaloers.

Geef een reactie

CommentLuv badge

gratis styling tips ontvangen?