The Power of Makeup

The Power of Makeup is een video, volgens mij komt het origineel van NikkieTutorials. Het idee is dat je één helft van je gezicht opmaakt en de andere helft laat zoals het is, je pure, naakte gezicht. Aangezien ik het idee heb dat er nog altijd veel vooroordelen zijn over vrouwen die (veel) make-up dragen vond ik het leuk om in deze video tevens mijn visie over make-up en het dragen ervan toe te lichten.

Deze post heeft 4 reacties

  1. Avatar

    Ik heb eens zo een blogpost gemaakt, maar sommige mensen vinden het verschil helemaal niet groot. Ik vind het super dat je gewoon lekker zonder make-up je vlogs maakt. Je bent mooi zonder en weet ook goed wat je met make-up allemaal kunt maken 🙂
    Mariëlle plaatste onlangs…Kwasten voor de ogenMy Profile

  2. Avatar

    Hele leuke video! Je bent prachtig, met en zonder make-up!

Geef een reactie

CommentLuv badge

gratis styling tips ontvangen?