MAC Lipstick Collectie (15 lipsticks + swatches)

Bekijk je mijn blog op je telefoon of kan je de video niet bekijken? Klik dan hier om de video te bekijken!

In deze video laat ik jullie mijn 15 MAC lipsticks zien. Ik laat zien hoe ze op mijn lippen staan en vertel wat ik van de substantie vind. Vanaf 12:52 minuten zie je ook snel alle kleuren achter elkaar op mijn lippen voorbij komen zodat je snel kunt kijken welke kleuren je het mooist vindt. Klik op ‘meer lezen’ voor een lijstje met de namen van alle lipsticks die ik in de video laat zien.

– Lovelorn (lustre)
– Faux (satin)
– Please me (matte)
– Vegas Volt (amplified)
– Viva Glam Miley (amplified)
– Pink Pigeon (matte)
– Relentlessly Red (retro matte)
– Up the Amp (amplified)
– Captive (satin)
– Rebel (satin)
– Flat Out Fabulous (retro matte)
– Chili (matte)
– Russian Red (matte)
– Diva (matte)
– Media (satin)

Deze post heeft 10 reacties

  1. Avatar

   Grappig trouwens, ik ben ook blond en heb ook blauwe ogen en heb een mega haat/liefde verhouding met Vegas Volt.. Iedere x probeer ik hem weer en dan denk ik: Hmm.. I don't know!

  2. Avatar

   Gek hè, ik snap het ook niet.. Je zou juist denken dat het opzich goed werkt voor blondines. Misschien is mijn huid niet gelig genoeg van ondertoon ervoor ofzo..

 1. Avatar

  Prachtig! Ik vind van de lichte kleuren dat shiny effect echt super mooi op jouw lippen. Bij de hele donkere vind ik mat je mooier staan. Vind het trouwens zo handig dat wij dezelfde kleur haar, ogen en ondertoon hebben! Daardoor kan ik goed inschatten of het mij ook staat. Misschien is Brave ook wel een mooie voor jou en ik weet niet of je ook van koel bruin houd, Whirl is ook tof. Lekker nineties.

  1. Avatar

   Dankje voor je tips! Brave vind ik ook heel tof maar lijkt volgens mij best veel op Faux. Ik denk dat ik dan eerder voor Twig ga, die is weer een stukje meer donker dan Brave. En ik ga zeker eens naar Whirl kijken, klinkt tof!

 2. Avatar

  Ik vind Media je juist super goed staan! Ik heb L'oréal Caresse Rock 'n Mauve lipstick…. een van mijn favorieten. Zou een exacte dupe van Up the Amp moeten zijn. X

 3. Avatar

  Wat een hoop prachtige kleuren heb je! Please Me en Rebel heb ik ook, en Captive wil ik heel graag nog..

 4. Avatar

  Prachtige kleuren! Ik vond dit heel leuk om te zien. Rebel is echt een mooie kleur voor nu.

Geef een reactie

CommentLuv badge