HOE GAAT HET NU MET MIJ? ♥ Persoonlijke Update

Bekijk je mijn blog op je telefoon of kan je de video niet bekijken? Klik dan hier om de video te bekijken!

Ik vond het wel weer eens tijd voor een persoonlijke update. Hoe gaat het nu met mij en waar ben ik allemaal mee bezig? Je komt erachter in deze video.

Hoe gaat het met jou?

Deze post heeft een reactie

  1. Avatar

    Jouw verhaal is zo herkenbaar voor mij! Ik ben me ook erg over bewust van alles. En ook als ik iets vertel, of moet doen in een groepje dan ben ik in mijn hoofd ook zo bezig met elk woord dat ik zeg en elke beweging die ik maak. Wat fijn dat je weer gaat dansen. Ik heb het heel lang gedaan en het was zo onwijs fijn. Helaas moest ik stoppen wegens gezondheidsredenen maar het is zo'n fijne uitlaatklep inderdaad! Ik hoop dat je snel een baan vindt waar je 100% achter staat. Zelf doe ik een opleiding tot pedagogisch medewerker en loop ik nu stage op het speciaal onderwijs. Maar orthopedagogie lijkt me ook echt fantastisch. Oh, en ik wilde trouwens nog even zeggen dat je er echt prachtig uitziet. Je haar. Wow! Als ik ooit goede tips ontvang over dat over bewust zijn etc dan deel ik ze met je 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge

gratis styling tips ontvangen?