BACK 2 SCHOOL OUTFITS ♥

Bekijk je mijn blog op je telefoon of kan je de video niet bekijken? Klik dan hier om de video te bekijken!

Hoewel ik niet meer naar school ga vind ik het altijd erg leuk om back to school video’s te maken. In deze video laat ik jullie 5 outfits zien die ik zo zou kunnen dragen op mijn eerste schooldag na de vakantie. Wat doe jij aan op je eerste school/college/werkdag? En welke outfit vind jij het leukst?

Benieuwd naar de kledingstukken die ik in de video draag? Klik dan op ‘meer lezen’.


Outfit 1:
Shirtje & rok – H&M
Gympen – Converse All Stars
Ketting – Luz Accessoires
Horloge – Daniel Wellington

Outfit 2:
Top & spijkerjasje – H&M
Broek – Bershka
Gympen – Primark

Outfit 3:
Jasje – Miss Etam
Top & jeans – H&M
Schoenen – Loavies
Ketting – Mi Moneda
Horloge – Michael Kors

Outfit 4:
Shirt – Boohoo
Jasje – H&M
Jeans – Pull & Bear
Gympen – Nike Roshe Run

Outfit 5:
Blouse – H&M
Blazer & enkellaarsjes – Primark
Jeans – Pull & Bear

Deze post heeft 4 reacties

  1. Avatar

    Ik vind dat blauwe off shoulder shirt echt heel tof, die staat jou ook super mooi! Ik ga komende tijd stage lopen dus dat staat wel een beetje gelijk aan back to school (: Ik ga in ieder geval op zoek naar zo'n leuke top!

  2. Avatar

    Wat een toffe video! Allemaal hele leuke outfits! Leuk bewerkt ook :

Geef een reactie

CommentLuv badge

gratis styling tips ontvangen?