3 x MAC Lipsticks – Relentlessly Red, Vegas Volt & Lovelorn

3 x MAC Lipsticks – Relentlessly Red, Vegas Volt & Lovelorn

In een (iets te?) enthousiaste bui besloot ik laatst drie lipsticks bij MAC te bestellen. Na heel veel zoekwerk op google viel mijn keuze op Lovelorn, Vegas Volt en Relentlessly Red. Benieuwd naar swatches en full face foto’s? Lees dan deze review.

Lovelorn is een lustre lipstick in een ietwat koele middenroze kleur. Vegas Volt is een amplified lipstick in een wat zachtere oranje-koraal tint en Relentlessly Red is een retro matte lipstick in knallend framboosrood.

 

Stuk voor stuk hele mooie kleuren! Met deze drie finishes (lustre, amplified,  retro matte) van MAC ben ik nog niet bekend. Let’s swatch these beauties!

 

De lipsticks hebben de vertrouwd vanillegeur zoals we van MAC gewend zijn – precies goed, niet te overheersend. Links zie je Lovelorn. Deze lipstick is in eerste instantie niet héél dekkend maar gemakkelijk op te bouwen. De lipstick voelt heel romig aan en er zit een flinke shine overheen. Vegas Volt heeft al direct een flinke kleur pay-off met een subtiele glans eroverheen. Relentlessly Red heeft ook een geweldige pigmentatie maar glijdt iets stroever over de huid heen en is duidelijk een stuk minder romig dan de andere twee lipsticks. Ook is deze lipstick geheel mat, zoals MAC ook beloofd.
LOVELORN


Na de matte lipstick Please Me was ik nog op zoek naar een nude-roze MAC lipstick met een iets meer romige/voedende formule voor tijdens het werken. Lovelorn is daar perfect voor! Hij is gemakkelijk bij te werken, dit kan eigenlijk praktisch zonder spiegel. Ook voelt hij heel hydraterend aan. Oké – hij blijft korter zitten dan de MAC lipsticks met een mattere finish maar alsnog overleeft hij een flink aantal uur op mijn lippen.

VEGAS VOLT
Na verschillende reviews van Vegas Volt te hebben gelezen was ik direct verliefd, maar oranje/peachy kleuren vind ik altijd een beetje risky bij mezelf. Ze pakken of heel slecht uit of heel goed. Omdat Vegas Volt toch wel een vleugje koraal in zich heeft kan ik deze lipstick gelukkig goed hebben. Perfect voor de lente en zomer! Wat ik zo leuk vind is dat de lipstick opvallend is maar niet op een ‘bam, in your face’ manier. De lipstick voelt prettig aan op de lippen en overleeft makkelijk zo’n vier – vijf uur, ook na een aantal drankjes en een (klein) hapje eten.
RELENTLESSLY RED
En natuurlijk moest ik Relentlessy Red ook aan mijn winkelmandje toevoegen. Deze retro matte lipstick wordt enorm gehyped de laatste tijd en ik begrijp precies waarom. Wát een prachtige kleur! Ik ben sowieso gek op rode kleuren met een roze ondertoon en Relentlessly Red is daar absoluut één van. Ondanks de retro matte finish vind ik de lipstick niet uitdrogend/vervelend aanvoelen – iets waar ik toch een beetje bang voor was omdat ik dit wel vaak hoor van de welbekende lipstick Ruby Woo. Wel kost het iets meer tijd om de lipstick mooi aan te brengen en om nou te zeggen dat hij hydraterend voelt.. Nee, dat ook niet. Daar tegenover staat wel dat deze lipstick als een huis op je lippen zit. Ideaal dus voor een lange dag of een avondje stappen!

Ik ben heel blij met mijn nieuwe aanwinsten! Drie totaal verschillende kleuren met allemaal een andere finish. Mooi op hun eigen manier en voor andere situaties/momenten.

Welke lipstick vind jij het mooist? En wat is jouw favoriete MAC lipstick?
 
De lipsticks kosten €19 per stuk en zijn verkrijgbaar in MAC winkels en op de online shop en tevens in geselecteerde Douglas winkels en op de Douglas webshop

Deze post heeft 23 reacties

 1. Avatar

  Heel mooi! Maar Vegas Volt heeft wel een amplified finish 😉 hierdoor ook de glans! Heb hem zelf ook en hij is prachtig, net als relentlessly red. Lovelorn wil ik eens testen!
  Liefs, Ypie

 2. Avatar

  Vind Vegas volt en die daar onder het mooist! Staat je ook erg goed! Ik vind de please me persoonlijk mooier dan de lovelorn?

 3. Avatar

  Ik vind lovelorn heel mooi die heb ik zelf ook. En je kan trouwens ook mac cosmetica in de bijenkorf kopen. Liefs Jacqueline

 4. Avatar

  Ik vind lovelorn heel mooi die heb ik zelf ook. En je kan trouwens ook mac cosmetica in de bijenkorf kopen. Liefs Jacqueline

 5. Avatar

  Wauw, ze staan je alle drie prachtig!

 6. Avatar

  Ik heb er nog maar 2; want ik heb er bijna nooit geld voor. Rebel en Russian Red. Maar wil toch nog graag een zomer kleur, niet te licht. Nude staat me niet. Weet niet zo goed welke. Die 2e ziet er wel mooi uit!

 7. Avatar

  Hihi volgens mij ben je een beetje verliefd op geworden op MAC? Ik heb de laatste twee ook, hele mooie kleuren!

 8. Avatar

  Wauw, wat een prachtige tinten! Ik kan eigenlijk niet kiezen welke ik het mooiste vind, haha!

 9. Avatar

  Wauw, wat een mooie kleuren! Ik heb ze nog geen van allen!

 10. Avatar

  Wat een gave kleuren zijn het alle drie. Toevallig is net Relentlessly Red bij mij op de deurmat gevallen dus ik ben er heel benieuwd naar.

 11. Avatar

  wauwie ze staan je in ieder geval allemaal. Lovelorn staat ook al een tijdje op mijn wishlist, nu weet ik zeker dat ik deze ga bestellen of even langs MAC ervoor ga. Ben helemaal verliefd op Flamingo wat ook een Lustre is! Vegas Volt is ook groot favoriet tijdens de lente, precies wat je zegt opvallend maar niet te. En waauw Relentlessly Red is ook pretty, ik was juist bang dat hij zou uitdrogen, hij is denk ik wel een beetje met All Fired Up te vergelijken.

 12. Avatar

  Kan niet kiezen, ze zijn alledrie prachtig! En je maakt echt supergoede swatches, mooi!

 13. Avatar

  Vooral lovelorn vind ik erg mooi! Al zijn de andere twee ook leuk!

Geef een reactie

CommentLuv badge