Nieuwe Sieraden van My Jewellery

Nieuwe Sieraden van My Jewellery

Waar ik een tijdje geleden nog enkel opvallende statement kettingen droeg zie je mij tegenwoordig meestal met subtielere sieraden. Vorige week ontving ik twee sieraden van de webshop My Jewellery waar ik enorm enthousiast over ben en daarom deel ik ze graag met jullie in dit artikel.

Op My Jewellery vind je sieraden die eigenaresse Sharon samen met haar zus Jesse ontwerpt. De sieraden zijn te herkennen aan een herkenbaar kleurgebruik, verrassende materiaalkeuze en eigenzinnig ontwerp. My Jewellery biedt twee collecties; de handmade Gold-lijn met edelstenen en de fashion collectie met trendy sieraden die wekelijks wordt aangevuld. Behalve voor sieraden kan je ook terecht voor kleding, tassen en sjaals en er is zelfs een home collectie.
Ik ontving oorbellen en een armbandje. Het armbandje heeft de naam Pearl Beads Bracelet – Rosequartz Gem en kost €7,95. De oorbellen heten Crystal Hoops Pearl en kosten €14,95.
Het armbandje is vooral helemaal mijn stijl en zie ik mijzelf al combineren met mijn horloge of andere subtiele armbandjes. De neutrale kleuren vind ik ook geweldig, vooral voor de komende lente erg mooi. 

Om eerlijk te zijn draag ik eigenlijk nooit meer oorringen, maar vanwege de prachtige steentjes spraken deze oorringen mij toch aan. Vooral het bovenste steentje lijkt wel allerlei verschillende kleurtjes te hebben in het licht. Pretty!
Ik ben enorm blij met allebei de sieraden! Ze zijn allebei subtiel zónder saai te zijn en de kleuren zijn perfect voor de komende lente. De prijzen zijn naar mijn mening redelijk, zeker gezien het feit dat de sieraden zelf ontworpen zijn door de eigenaresse van de webshop.

Wat vind jij van de sieraden van My Jewellery?

Deze post heeft 11 reacties

  1. Avatar

    Ze hebben er zo onwijs veel moois dat ik gewoon niet meer kan kiezen. De kleuren maken me zo vrolijk!

  2. Avatar

    Mooie items! Vooral het armbandje vind ik heel pretty met de gekleurde steentjes <3

  3. Avatar

    Leuke sieraden, ik vind de webshop heel leuk. Ben er op sollicitatie gesprek geweest op stage. Helaas was dat hem niet geworden, maar het bedrijf is heel erg leuk. En ze hebben echt leuke sieraden 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge