Nieuwe Perfecte Enkellaarsjes!

Nieuwe Perfecte Enkellaarsjes!

Als je mij vraagt wat mijn favoriete soort schoenen zijn, dan is het antwoord makkelijk: enkellaarsjes, en dan vooral zwarte enkellaarsjes. Eindeloos te combineren en geschikt voor iedere gelegenheid. Of je nou naar je werk gaat, een dagje gaat winkelen of een feestje hebt, het kan altijd! Ik heb dan ook verschillende paren in mijn bezit maar het merendeel is met lage hak of zonder hak. Wat nog ontbrak waren mooie enkellaarsjes met een flink hoge hak. Mijn eisen: ze moesten vrouwelijk maar ook stoer zijn en daarnaast nog enigszins comfortabel lopen. Ik heb ze gevonden hoor!

Van Sooco ontving ik deze geweldige Shona Cheval Strap II laarsjes van G-Star Raw. Eerder zag ik ze al bij Jennie voorbij komen en ik was op slag verliefd. De hoogte van de hak en het model zijn vrouwelijk, maar de chunky hak, het duidelijke profiel onder de laarsjes en de gespen maken het weer stoer. Wat mij betreft de perfecte combinatie! Dit was precies waar ik naar zocht en sluit ook goed aan bij mijn kledingstijl.
De enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig leer en suède en hebben een hak van 10 centimeter. Aan de voorkant van de schoen is de zool wat verhoogd, dus ik denk dat het gevoelsmatig in de buurt van een hak van 8 centimeter komt. Ik heb de laarsjes een halve dag buiten huis aangehad en kon het prima uithouden. Ondanks de hoogte vind ik ze lekker lopen, waarschijnlijk vanwege de dikke zool en stevige hak. 
Ik heb de laarsjes in mijn normale schoenmaat besteld en ze vallen bij mij true to size. Mijn voet past er precies goed in en het knelt nergens. Volgens mij heb ik niet een bijzonder hoge wreef, maar ik vind het wel fijn om deze laarsjes met een schoenlepel aan- en uit te trekken. Dat gaat een stuk gemakkelijker, anders moet ik steeds de gespjes verstellen of heel lang sjorren en trekken.
Nu staan de laarsjes prominent te pronken op de schoenendoos in de slaapkamer. Ik kan er maar naar blijven staren – ze zijn misschien niet goedkoop, maar de prachtige kwaliteit vind ik wel echt van de laarsjes af te zien. Je merkt dit ook aan het comfort wanneer je de schoenen draagt. Tot slot zijn ze natuurlijk eindeloos te combineren en geschikt voor veel gelegenheden. Klassiek maar absoluut niet saai. Mocht je overwegen om deze laarsjes aan te schaffen maar nog enige twijfels hebben.. Ik zeg DOEN!

Deze post heeft 22 reacties

 1. Avatar

  Ze zijn ontzettend tof. Ik heb zelf ook een paar laarsjes van G-Sart, ze hebben wel iets van die van jou! Ze lopen ook echt heerlijk <3

 2. Avatar

  Mooie laarsjes! Voor mij wel wat te hoog om nog comfortabel op te lopen denk ik… Ik draag ook zo graag zwarte enkellaarsjes omdat ze overal bij passen!

 3. Avatar

  Oh ze zijn echt te gek! Ik zou zo zo willen kopen, maar zijn voor mij absoluut te hoog 🙁

 4. Avatar

  supermooi! ik heb bij de vanharen ook zwarte enkellaarsjes besteld die lijken wel op deze 🙂

 5. Avatar

  Ze zien er superleuk en comfy uit! Passen ook heel goed bij je stijl 🙂

 6. Avatar

  Wauw, wat zijn die prachtig <3 Alleen jammer van de prijs, maar dat had ik wel verwacht…

 7. Avatar

  Oh deze zijn zo gaaf!! Ik had ze ook al bij Jennie gezien echt te vet gewoon! Zo zonde dat ze zo duur zijn want ik zou ze aandoen en nooit meer uitdoen haha.

Geef een reactie

CommentLuv badge

gratis styling tips ontvangen?