Winactie met Shoplog.nl – €50 ModeMusthaves + €25 Zalando Giftcard!


Volg mij op: Bloglovin’ – YouTube – Facebook – Twitter – Instagram

In samenwerking met Shoplog.nl heb ik een winactie georganiseerd waar ik €75 shoptegoed mag weggeven! Wil jij kans maken? Kijk dan de video om te zien hoe je mee kan doen. Succes!

– Volg ten minste één social media kanaal van www.shoplog.nl:
– Abonneer je op mijn YouTube kanaal

– Laat een reactie achter met een geldig e-mail adres (op mijn blog of op YouTube).
De winactie loopt t/m 20 juli. De winnares ontvangt een e-mail van mij.

Deze post heeft 65 reacties

 1. Avatar

  Wat een super leuke winactie! Gaaf dat je dit voor je lezaressen/kijkers hebt geregeld! Ik heb shoplog geliked op facebook, geabonneerd op YouTube en gevolgd op instagram. Ook volg ik jou op instagram( maar dat deed ik al hihi)

 2. Avatar

  Heel cool! Ik volg Shoplog.nl op Instagram, en ben altijd al geabonneerd op Youtube bij jou! Ik wil zeker wel dit shoptegoed winnen! Wooooh! 🙂

 3. Avatar

  Wat een leuke winactie chick! Ik volg shoplog.nl via twitter en facebook. Leuk concept! En jou volg ik overal al! 🙂 Succes meiden!!

  Ohja mijn emailadres is info@theyaradiaries.nl 🙂

 4. Avatar

  Leuke winactie! Ik doe graag mee 🙂 Ik ben geabonneerd op Youtube en volg Shoplog op Twitter 🙂

 5. Avatar

  Wat een toffe winactie zeg! Ik volgde Shoplog al op Twitter en Facebook, maar heb ze nu ook via Instagram. Jouw volg ik via Bloglovin en nu ook je Youtube kanaal. Ik doe dus heel graag mee. Door het vele make up kopen ben ik mijn kledingkast een beetje vergeten dus wat nieuwe outfits zouden welkom zijn 🙂 Liefs Céline aka Ceetje ceetje.nl@hotmail.com

 6. Avatar

  Super leuke winactie ! En ook leuk dat je dan zelf iets uit mag zoeken. Ik doe graag mee, want ik moet echt leuke zomerkleding hebben en daar zijn die websites juist voor . Mail = sophie.schwering@hotmail.nl

 7. Avatar

  Wauuuuww! Ik ben helemaal fan van shoplog.nl. Ook ben ik natuurlijk gek op shoppen, ik zal super blij zijn met de giftcards (iedereen natuurlijk hihi). Voor deze winactie hoef ik eigenlijk helemaal niks te doen omdat ik shoplog en jou echt op alles volg/like/abonneer! Ik volg jullie met de volgende accounts:
  Facebook: Kim Bakker
  Twitter: KimBakkerx
  Instagram: xkimbakkerx
  YouTube: Dit kanaal (xkimbakker)
  Bloglovin: Kim Bakker

  Mijn email: kimnadinebakker@hotmail.com
  Heel veel succes allemaal!

  Liefs Kim

 8. Avatar

  Aaahhh Modemusthaves en Zalando! Perfecte combinatie!! Ik doe heel graag mee. Ik volg Shoplog via Twitter en Instagram en ik ben geabonneerd op je YouTube kanaal 🙂 info [at] teddlicious.nl is mijn e-mail adres 🙂

 9. Avatar

  Hey, wat een leuke winactie! Modemusthaves is echt een leuke webshop ♡. Zalando natuurlijk ook want daar kun je zoals je zegt echt alles halen. Ik kende shoplog.nl nog niet maar ik heb net even rond gekeken en het zag er leuk uit. Ik volg shoplog op alle social media. Ik volgde jou al op bloglovin, youtube en facebook. Nu vilg ik je ook op insta en twitter. Mijn email is: susanheijne@gmail.com

 10. Avatar

  Leuk, ik doe mee. Ik volg je op Bloglovin en Youtube en ben nu ook geabonneerd op het youtubekanaal van Shoplog (allemaal onder de naam Henderica). Mijn mail:hvtjuh@hotmail.com

 11. Avatar

  Wat een leuke winactie! Giftcards komen rond deze tijd altijd goed van pas, aangezien ik over 2 weken op vakantie ga! Ik volg shoplog op alle social media, en ik volg jou op YouTube, Twitter en instagram. Mijn twitter, instagram en facebook zijn verabogaards, en mijn email is veertjee@live.nl 🙂
  Liefs.

 12. Avatar

  Leuke winactie! Zalando is ook mijn go to webshop, vooral omdat je er geen verzendkosten betaald en achteraf kan betalen. Het lijkt me heel leuk om eens wat bij modemusthaves te kopen. Ik volg shoplog.nl via instagram en YouTube. Jou volgde ik al op YouTube maar nu ook via bloglovin. Email: c.ritzaleos@gmail.com.

 13. Avatar

  Aahhhhh!!! wat eeen geweldige winactie Saar!! Ik zag em en deed t zowat in mn broekie 😀 Ik volg alle regels al; Ik volg jullie beiden op YT (bethanfja) en Twitter (mijn Twitternaam is amsterdamhottie) en jou stalk ik ook nog op en google+ (bethanyfja) en FB (Bethany Jo), hihihi. Nou, nu maar afwachten, duimen en bidden :)) Groetjes Bethany <3 PS: mijn email is bethany-faith@hotmail.com

 14. Avatar

  Wat gaaf zeg! Ook ik wil erg graag wat items aanschaffen op deze leuke webshops. Ik volg shoplog.nl op Facebook, Twitter en Youtube. Uiteraard ben ik ook geabonneerd op jouw kanaal! Mijn e-mail is: annemarievdelft@gmail.com. Fingers crossed! Heel veel succes nog met je blog en kanaal Sarah!

  Groetjes, Annemarie

 15. Avatar

  Super leuk dat je dit doet! Ik volgde jou al op alle mogelijke manieren, en volg Shoplog.nl op Twitter, Facebook, Instagram en Youtube. (Overal gewoon puckbouter). Mijn mailadres is puck-bouter@hotmail.com. Ik hoop dat ik win zeg! (:

 16. Avatar

  Wow supervet! Ik zou een leuk kimono jasje kopen en nieuwe schoenen of een nieuwe tas! Veel succes, ik volg beide kanalen op youtube (ehlana). Emharing@ziggo.nl

 17. Avatar

  Ook ik ben geabbonneerd op je youtube kanaal, en volg je op instagram waar je altijd onwijs leuke foto's post en ook je filmpjes kijk ik altijd met plezier:)

  Super leuke winactie!

  Groetjes Amina

  a.arabiia@live.nl

 18. Avatar

  Echt een super leuke winactie! Ik ben ook echt een fashion addict :$ haha. Ik zou het echt geweldig vinden als ik zou winnen!! Ik volg je al heeeel lang op instagram & ik ben echt super fan van je! Nu heb ik jou & shoplog ook op alle andere social media gevolgd. Dankjewel voor al je leuke blogs & kleding tips! Fingers crossed..
  mijn email is: daphneklein@live.nl
  xxxx daphne

 19. Avatar

  super leuk dit! ik doe graag mee, dus ik volg shoplog op twitter en instagram, en jullie beiden op youtube. Mijn mailadres is yana.visscher@gmail.com 🙂

 20. Avatar

  Superleuk! Ik doe graag mee (:
  Ik volg shoplog op facebook, twitter en youtube.
  Liefs, Jolijn.

 21. Avatar

  Ohh wat leuk, ik doe ook graag mee, ik had al eens van shoplog gehoord maar dat ze een youtube kanaal hadden wist ik nog niet, volg ze nu in ieder geval overal haha! 🙂

 22. Avatar

  Leuke winactie 🙂 ik wil graag bij modemusthaves.nl net zo'n maxi rok met split kopen als jou. ik volg je volg jullie beide op twitter,instagram en youtube 😉
  mijn e-mailadres is kristievanleest@hotmail.com
  xx

  1. Avatar

   ***ik volg jullie beide op twitter,instagram en youtube en bloglovin.***

 23. Avatar

  Super leuke actie! Echt heel leuk dat je dit doet! Ik volg jullie op alles! Mijn email is tessluijckx@msn.com ! Hoop dat ik ga winnen! Ben groot fan!!

 24. Avatar

  Echt een héle leuke winactie. Lijkt me geweldig om dit te winnen! Uiteraard doe ik mee! Ik heb alle stapjes gevolgd. En nu hopen dat ik voor de eerste keer in mijn leven iets win, haha! Mijn e-mail is: valerie_denridder@live.nl XXX

 25. Avatar

  Ik zou het super leuk vinden om dit te winnen! Heel toevallig dat je over all stars begint, want dat is precies wat ik ervan wilde kopen! Toffe winactie dus! Mijn email adres is jm.dekkers@hotmail.com

 26. Avatar

  Wauwie!! Super leuke win actie! Ik doe ook graag mee! 🙂
  Ik wil al een tijd de zwarte kimono met bloemenprint van Modemusthaves, maar hij is nu uitverkocht. Hopen dat hij snel weer terug komt! Ook vind ik het shortje met ananasprint heel erg leuk! En ik heb ook een mooie witte kanten rok gezien. Ook wil ik sowieso graag all stars kopen en dan de zwarte of rode en dan komt 25 euro zeker goed van pas!
  Ik volg jou al op bloglovin en op Youtube 🙂 En Shoplog.nl op Facebook, Twitter en Youtube.

  Mijn email adres is: yentl_axel@hotmail.com

  Liefs Yentl

 27. Avatar

  Wat een superleuke winactie! Ik volg je op je YouTube-kanaal en shoplog.nl op Twitter! Ik zou graag meedoen, m'n e-mail adres is mariebeije@live.nl 🙂

 28. Avatar

  Wat een gave winactie zeg! Ik doe zeker mee. Ik volg je via Youtube (melissa van stipdonk) en Shoplog ook via Youtube en via FB (melissa.vanstipdonkmaas) en via Instagram (melissamaas1984). Nu heel hard duimen. Gr. Melissa (melissamaas@hotmail.com)

 29. Avatar

  Hoi hoi Sarah,
  Ik had net al een berichtje geplaatst maar die is helaas niet verstuurd daarom doe ik het maar gewoon nog een keertje:)
  Wat een onwijs leuke (en grote) win actie. Deze kan ik natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan! Ik ben gelijk even gaan kijken op de website van Modemusthaves en ooohhh wat een leuke items hebben ze daar. Ik ben gek op de "bikini goddes", de "pretty girly" jurkjes en ook heb ik een aantal super leuke maxi skirts en shirtjes voorbij zien komen. Ik zie al helemaal voor me hoe ik dit zal combineren. Een giftcard van Zalando kan ook goed van pas komen aangezien ik al super lang een paar witte AllStars wil aanschaffen , want waar staat een wit paar Allstars nou niet onder ? zoals jij altijd zegt haha :). Ik volg ShoplogNL al op instagram,twitter en youtube door een vorige win actie van een andere youtuber waar ik toen helaas niet gewonnen had. Ook volg ik jou op twitter en instagram dit allemaal onder de naam xJenniferLina op instagram en xJenniferLina_ op twitter en natuurlijk ben ik allang geabonneerd op jou youtube kanaal (onder de naam Jennifer Ami).

  Mijn e-mail adres is: zotschwinfred@hotmail.com (ik gebruik die van mijn vader)
  Liefs Jennifer xx

 30. Avatar

  Superleuk! Ik volg shoplog.nl op Facebook, Twitter en Youtube, jou volgde ik al via youtube, bloglovin en Facebook! Mijn e-mailadres is brittvanommeren@gmail.com

  Liefs, Britt

 31. Avatar

  Oh wat leuk! Ik doe mee 🙂 Ik kan best nog wat nieuwe zomeritems voor mij vakantie gebruiken! anna @ itsyrlifestyle . nl

 32. Avatar

  Hoi sarah,
  Ik doe zeker mee. Ik heb met beide webshops geen ervaring en het lijkt mij heel leuk om dat met de gift kaarten wat leuke dingen te bestellen!
  Ik volg shoplog en ik volg jou op instagram! Mijn email is: jessiewilms@live.nl

  Liefs jessie

 33. Avatar

  Ik doe ook mee!
  sepia [at] home . nl

Geef een reactie

CommentLuv badge

gratis styling tips ontvangen?