My Blogger Life in Photos #20

My Blogger Life in Photos #20

Alweer de 20e keer “My Blogger Life in Photos”! Volgens mij vinden jullie de wat persoonlijkere artikelen leuk om te lezen. Ik geniet er in ieder geval altijd van om jullie reacties te lezen! Vorige week (klik) vertelde ik jullie dat mijn contract wegens bezuinigingen helaas niet verlengd kan worden. Gelukkig heb ik nu een beetje beter nieuws. Ik kan misschien niet meer 4 dagen terecht maar mag in ieder geval nog één dag blijven werken. Het is niet veel, maar als het goed is kan ik dan met een WW-uitkering een stukje aanvullen. In ieder geval ben ik heel blij dat ik niet afscheid hoef te nemen van de school, collega’s en kinderen want dat vond ik echt ontzettend jammer. Natuurlijk moet ik wel door blijven solliciteren omdat ik dan een WW-aanvulling krijg maar dat vind ik niet erg en ik ben sowieso benieuwd om te zien wat voor kansen dat mij mogelijk oplevert. 

 Ik heb een gezellige en drukke week gehad en heb dus ook behoorlijk wat foto’s om aan jullie te laten zien. Klik dus op “lees meer” als je het artikel verder wilt bekijken!


Vrijdagavond ging ik direct vanuit een ‘afscheidsbbq’ voor de oudste leerlingen van school door naar de verjaardag van een vriend van me. Het was heel gezellig zoals je kan zien, haha. Op deze foto keken we met hoeveel mensen we in de wc konden staan.. Oh, en check ook de leuke posters op de achtergrond. Tja, mannen studentenhuis hè.. 

Krullen! Ik vind het leuk dus probeer het de laatste tijd steeds vaker te doen. Van veel meiden hoor ik dat ze dat in 10 minuutjes doen maar ik begrijp nooit zo goed hoe, haha. Het mag van mij best rommelig maar uiteindelijk ben ik alsnog al snel een half uur bezig. Ik heb ook vrij veel haar dus ik moet mijn haar echt in verschillende lagen verdelen en als er een rechte pluk tussen zit valt het best wel op met mijn kapsel. Dus als iemand tips heeft.. 😉 Gelukkig blijft het wel 2 dagen goed zitten en de 3e dag zit er nog een flinke slag in.

Marco en ik gingen met mijn familie door de Utrechtse Grachten varen. Het was echt super gezellig en we hadden geluk met het weer.

Mijn ooms wonen midden in het centrum van Utrecht en hebben een fantástisch dakterras met uitzicht over de hele stad. Dat voelt echt machtig, haha. Na het varen gingen we dan ook verder chillen op hun dakterras.
Ik bedoel, hier word je toch stil van?!

Om eerlijk te zijn was ik zondag behoorlijk brak van alle gezelligheid (en oké, ook drank..) van zaterdag. Pfoe. Gelukkig kon ik ‘s avonds wel weer de energie opbrengen om naar vrienden te gaan. We gingen BBQ-en en zetten buiten alles klaar om de wedstrijd tegen Mexico lekker buiten te volgen via internet. Ideaal! Maar jongens, wat een spannende wedstrijd was het hè? Op een gegeven moment hoorden we een aantal huizen verderop hard gejuich en vlak daarna volgde bij ons het eerste doelpunt. We kwamen er dus achter dat ons beeld ongeveer een halve minuut vertraging had, haha. Dat voelt zo suf! Het tweede doelpunt konden we dus ook al aan “voelen” komen ;).
Een na-de-wedstrijd-yes-we-hebben-gewonnen-#selfie :’)

Daarna diende de BBQ als haardvuurtje. Ook gezellig en lekker warm!

Bij de Albert Heijn zijn de Treacle Moon douchegels nu 1+1 gratis. Ik wilde ze al tijden proberen maar vond 5 euro voor één fles vrij duur. Met deze actie vond ik het wel leuk om te proberen dus ik koos de twee geuren die mij het meest aanspreken uit. Heb nu al zin om ze te proberen!
Ik ga eindelijk weer sporten volgende week, ook al is het natuurlijk véél te laat voor de vakantie. Gelukkig blijft mijn buik altijd redelijk in shape (en euh ja, ik zal toegeven dat ik mijn buikspieren hier aanspan :P), maar mijn billen en benen kunnen echt wel wat strakker in hun vel komen te zitten. En om dan nog maar niet over mijn conditie te beginnen – misschien wel het belangrijkst!
Voor mijn vorige verjaardag was één van de cadeautjes van mijn vriend een heel leuk horloge met leren wikkelbandjes die we op Rhodos hadden gehaald. Helaas ging het klokje meteen kapot en repareren was veel duurder dan het horloge überhaupt had gekost dus ik wilde niet dat hij hem liet repareren. Nu verraste hij mij met dit schattige horloge. Ik heb hem zelfs ook in het groen gekregen. Echt zo lief en leuk! Vooral dat hij er nog aan heeft gedacht aangezien ik 28 augustus alweer jarig ben, hihi.

Bij de New Yorker kocht ik dit leuke shirt (€9,95) en een mooi wit imitatieleren shortje in de sale (€7,95).
Hoe was jouw week?
Mocht je mij willen volgen op instagram.. Mijn gebruikersnaam is ultimatefashionlover.

Volg mij op: Bloglovin’ – YouTube – Facebook – Twitter – Instagram

Deze post heeft 17 reacties

 1. Avatar

  Wat een leuke diary Sarah! Ik vind je haar ook prachtig zitten zo in de krul. En wat heerlijk dat jullie gevaren hebben in Utrecht. Lijkt me erg leuk! Je hebt een prachtig figuurtje hoor!

 2. Avatar

  Je hebt een prachtig figuur, wauwe! Je selfies zijn prachtig, krullen staan je onwijs goed. Fijne dag vandaag <3

 3. Avatar

  Wauw, krullen staan je echt heel erg goed! Ik woon in Utrecht en ik vind het zo'n mooie stad! Helaas beschik ik niet over een dakterras, haha 🙂

 4. Avatar

  Wat fijn dat je een soort van mag blijven op je werk! Ik zit in hetzelfde schuitje en dat is behoorlijk balen. Ik snap gewoon niet dat het voor iedereen zo moeilijk is om aan een contract te komen, maar iedereen die bij ons in het schuitje zit wens ik succes! Volhouden en op een moment kom je bij de perfecte baan met contract!
  Succes met solliciteren voor de rest!
  En trouwens die krullen zijn geweldig, bij mij blijven ze amper zitten laat staan zo lang als bij jouw!
  Liefs,

 5. Avatar

  Je haar staat gekruld zo mooi! Ook met de lengte van je haar, echt heel mooi! Dat leren shortje is heel erg gaaf!
  liefs, Tessa

 6. Avatar

  Dat ziet er uit als een hele leuke en gezellige week! Ik blijf het maar zeggen, maar krullen staan jou zo mooi. Vooral met de lengte van je haar op dit moment 🙂 Wat fijn dat je in plaats van vier dagen in de week toch nog één dag in de week kan werken! De wedstrijd Nederland – Mexico was inderdaad zó spannend, maar gelukkig hebben ze toch gewonnen. Ik vind je nieuwe shirt en short van de New Yorker heel tof 😀

 7. Avatar

  Jij hoeft alleen maar te sporten voor de conditie en fit te blijven je hebt een mooi figuurtje 😛 leuke fotos!

Geef een reactie

CommentLuv badge

gratis styling tips ontvangen?