OOTD: Summer Jumpsuit

OOTD: Summer Jumpsuit

Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe jumpsuit! Bij New Look viel mijn oog direct op deze jumpsuit en op een kimono met exact dezelfde bloemenprint. Eenmaal in de pashokjes twijfelde ik lang welk item ik mee zou nemen. De kimono was heel leuk en daarvan wist ik zeker dat ik hem vaak zou gaan dragen. De jumpsuit stond heel mooi en was extra speciaal – ik twijfelde alleen of ik hem veel zou dragen. Vanwege de lage prijsjes kon ik de verleiding toch echt niet weerstaan en nam ik beide items mee naar huis. Ik kan je vertellen.. Daar heb ik zeker geen spijt van!
De wijde pijpen laten mijn benen langer lijken en geven me een beetje zo’n sixties/seventies gevoel. Superleuk! Het is een heerlijke luchtige stof voor warmere dagen. Zelfs in combinatie met de kimono met dezelfde print staat het heel cute. De bloemenprint is natuurlijk sowieso heel zomers. I’m lovin’ it!

Ik word trouwens stiekem al best zenuwachtig.. Zaterdag is de Dutch YouTube Gathering, aah! Ik ga zoveel andere YouTubers en kijkers ontmoeten en ik heb er nu al zin in. Maar.. Wát trek ik aan? Haha.

Wat vind jij van jumpsuits?


Jumpsuit – New Look
Zonnebril – Rayban Aviator Large
Ketting en tasje – Primark
Armband met gesp – H&M
Sleehakken – ? (Griekenland)
Lipstick – L’Oreal nr. 373 “Magnetic Coral”

Deze post heeft 26 reacties

 1. Avatar

  Mooi Sarah! Ik ben nog op zoek naar de perfecte jumpsuit! Ik had een hele mooie bij de h&m gepast, maar de pijpen zaten heel raar! Misschien moet ik eens bij de New Look kijken dus!
  Liefs, Elize

 2. Avatar

  Hij is echt heel leuk 🙂 je moet je geen zorgen maken joh! Het wordt vast super! En je moet die lange rok aan doen met top 1 of 2 😉

 3. Avatar

  Wauw, wat staat het je mooi! Ik vind de jumpsuit echt super en lekker luchtig met dit mooie weer 🙂

 4. Avatar

  Wohoooo wat een ge-wel-dige jumpsuit! Zo mooi als deze heb ik zelden gezien, hij staat je prachtig!

 5. Avatar

  Waaaaauw! Die jumpsuit is echt prachtig. Ik ben verliefd op het zomerse patroontje. Echt heel erg mooi!

 6. Avatar

  Wat staat dit je mooi, deze jumpsuit is wel erg leuk!
  Liefs

 7. Avatar

  Staat je prachtig Sarah! Alvast veel plezier bij dat evenement!

 8. Avatar

  Oooh wauw! Echt heel mooi! Wat een gave print 🙂 Kan me helemaal voorstellen dat je ogen hierop vielen!

 9. Avatar

  Wauw, die is zo leuk! Echt perfect met dit weertje! Stralende foto's ook 🙂 Liefs!

 10. Avatar

  wauw wat staat die jou goed! Geweldige outfit! Ik vind jumpsuits heel leuk alleen staan ze helaas niet mooi bij mijn figuur. xx

 11. Avatar

  Wouw, wouw, wouw! Ik vind hem echt geweldig! Hij staat je ook echt prachtig! Nu wil ik 'm ook, haha!

 12. Avatar

  Ahh dit vind ik zo'n leuke outfit! Dat jumpsuit is echt super leuk maar staat jou vooral echt HEEL goed! Liefs Noor!

Geef een reactie

CommentLuv badge

gratis styling tips ontvangen?