OOTD: Baroque Chic

OOTD: Baroque Chic

Vandaag is mijn lieve oma 82 jaar geworden en dit vierden wij gisteren met een gezellige lunch bij haar thuis. Ik had zin om wat feestelijker dan normaal te gaan en koos voor deze prachtige jurk van Primark. De barok print en combinatie van donkerblauw met zwart vind ik zo mooi! Het jurkje valt eigenlijk precies tot op de knieën, een soort kokerjurk model maar ik besloot hem net wat korter te dragen door de jurk een stukje naar binnen te vouwen. 
Zoals je kan zien is het jurkje heel nauwaansluitend en dus wel behoorlijk tricky – je ziet alles en dus ook ieder klein ‘vet’rolletje, maar ik vind hem verder zo mooi dat ik hem toch besloot te dragen. In combinatie met de hooggesloten hals, de degelijke lengte en mouwtjes vind ik het wel mooi in balans. Grote statement ketting erbij et voilà.

Jurk, ketting & heels – Primark

Deze post heeft 18 reacties

 1. Avatar

  Wauw hij staat je echt heel mooi! En je ketting vind ik zo tof!

  xxx

 2. Avatar

  Wauw, echt een fantastische jurk. Staat je heel elegant & chique!

 3. Avatar

  Gefeliciteerd!! <3 Ik hoop dat het gister heel leuk was! Ik vind dit jurkje je echt heel erg mooi staan zeg, wauw! 😀 Je outfit is geweldig!

 4. Avatar

  Inderdaad een prachtige jurk! En supermooie ketting ook! Gefeliciteerd met je oma! 🙂

 5. Avatar

  Heel leuk! Had alleen nog graag een close-up van je heels gezien, kan het nu niet heel goed zien helaas!

 6. Avatar

  Ik vind hem erg mooi staan hoor. Ik zie ook helemaal geen vetrolletjes. gewoon een vrouwelijk lichaam! heel mooi.

Geef een reactie

CommentLuv badge