Mijn stressmomenten

Volg mij op: Bloglovin’ – YouTube – Facebook – Twitter – Instagram
Ik kan van de kleinste dingen in de stress schieten dus toen 8×4 deodorant mij vroeg om mijn persoonlijke stressmomenten met jullie te delen twijfelde ik geen moment. Tijdens zulke momenten voel ik me trillerig, voel ik letterlijk de zenuwen in mijn maag en transpireer ik behoorlijk. Deodorant komt dan maar al te goed van pas. In bovenstaande video deel ik drie vaak voorkomende stressmomenten met jullie. 
Herkennen jullie je in mijn verhaal? En wat is jóuw grootste stressmoment?
deze video is gesponsord

Als eerste mijn nieuwe video’s zien? Abonneer je dan gratis op mijn YouTube kanaal. Ik plaats 2 keer per week een nieuwe video.

Deze post heeft 2 reacties

  1. Avatar

    Het klinkt goed, maar ik heb er zelf al ervaring mee. Maar als BIG YouTube addict kan ik natuurlijk niet weigeren om een filmpje te kijken over beauty. De momenten zijn ook heel basic en daarom kunnen ze iedereen overkomen, dus je hebt de informatie goed overgebracht. Ja, meer heb ik eigenlijk niet te zeggen. Ik zoek nog naar een goede afsluiting, maar die heb ik nog niet gevonden. XXX

  2. Avatar

    hihi wat een leuk filmpje!I k vind 8×4 zo lekker altijd! Die actie van de etos is echt fijn!

Geef een reactie

CommentLuv badge

gratis styling tips ontvangen?