Mijn H&M bestelling

Mijn H&M bestelling

Volg mij op: Bloglovin’YouTubeFacebookTwitterInstagram

Als je mijn blog af en toe bezoekt kan het haast niet anders dan dat je weet dat ik groot fan ben van H&M. Het komt meer dan eens voor dat mijn outfit voor 100 % uit H&M bestaat… Oeps! Ik kan eigenlijk altijd slagen bij H&M en vind de prijs-kwaliteit verhouding heel goed. 

De afgelopen periode zijn er weer veel nieuwe items op de online shop gekomen en na even rondkijken heb ik bovenstaande producten in mijn winkelmandje gestopt. Ik vind high waist broeken enorm fijn en was op zoek naar een nieuw paar. Verder heb ik bijna alleen zwarte schoenen dus deze chelsea look-a-likes zijn ook van harte welkom. En de jasjes? Tsja, jasjes verslaving…
Ze komen als het goed is binnenkort binnen, dus ik ben erg benieuwd! De items die ik houd zullen jullie vast snel voorbij zien komen in outfits.
Wat is jouw favoriete product uit mijn bestelling?

Deze post heeft 31 reacties

 1. Avatar

  Prachtige bestelling! Ik vind de blazer en het zwart/grijs/witte jasje erg mooi!
  Liefs

 2. Avatar

  Oeh leuk! Dat tweede vest vind ik heel mooi, en de schoenen ook!

 3. Avatar

  Heb ook vaak last van het feit dat bijna alles van de H&M komt! Vind dat geruite blazer/jasje heel leuk!

 4. Avatar

  Wat een leuke spulletjes allemaal! Dat taupe kleurige jasje met leren mouwen is heel mooi. Een vriendinnetje van mij heeft die toevallig gekocht en ik zie nu pas dat 'ie van H&M komt. Ik vind het vest/jasje met die ruit ook echt leuk.

 5. Avatar

  Leuke items allemaal! Die schoenen zijn echt heel erg gaaf.

  Liefs x

 6. Avatar

  dit ga je niet geloven maar: de zwarte high waist skinny. Ik kocht een paar maanden terug er eentje van TOPSHOP toen ik in Glasgow woonde, en inmiddels woon ik nu in die broek haha. Goeie keus dus!

 7. Avatar

  O god heb vest vind ik al geweldig ik heb hem uiteindelijk niet gekocht! Leuke items!!

 8. Avatar

  Leuke bestelling, ben benieuwd naar de outfits! X

Geef een reactie

CommentLuv badge

gratis styling tips ontvangen?