Shoplog Amsterdam/Zaandam/Haarlem: Primark + H&M


Hoi allemaal,
Ik hoop dat jullie een fijne kerst en oud en nieuw hebben gehad!
Zelf heb ik in ieder geval hele leuke dagen gehad.
De afgelopen twee dagen ben ik met mijn vriend weggeweest. We hadden een tijd geleden namelijk bij het Kruidvat heel goedkoop bonnen voor Fletcher hotels gehaald. We gingen naar een hotel in Wijk aan Zee waar we van een heerlijk diner en ontbijt hebben genoten. De kamer was ook geweldig, omdat de ‘normale’ kamers vol zaten kregen we een luxe kamer voor niks. Tot slot hebben we een strandwandeling gemaakt, kortom; ik heb genoten! 
Liefs, Sarah

Deze post heeft 7 reacties

  1. Avatar

    Heeele leuke aankoopjes! Dat weekendje klinkt ook super gaaf! xoxo

  2. Avatar

    Wauwieee, wat een geweldige aankoopjes! Dat mutsje is ook heel schattig, soms kom je gewoon echt leuke dingen tegen op de mannenafdeling! 🙂 Ook fijn dat je zulke leuke dagen hebt gehad aan zee met je vriend, lief dat hij even mee ging shoppen bij Primark voor jou! Haha xxx

Geef een reactie

CommentLuv badge

gratis styling tips ontvangen?