Sorry for not updating so long…

Sorry for not updating so long…

… Maar ik had deze week de introductieweek van mijn studie Pedagogische Wetenschappen. Er zitten echt hele leuke mensen in mijn klas, dus dat is in ieder geval al top! Ik heb de laatste week ook wat nieuwe dingen gekocht. Van wat ik vandaag draag is de trui/jurk nieuw, het hoofdbandje & de armband (betere foto’s volgen). Ik heb besloten om mijn blog ook maar in het Nederlands te schrijven omdat mijn Engelse woordenschat vrij beperkt is, en ik me daarom soms niet goed kan uitdrukken.

… But I started my study this week! I really enjoyed it, have some very cool people in my class and think I’ve made the right decision :). I bought some new things the last days, like the sweaterdress, headband and bracelet I’m wearing on the pictures below (more clear pictures of the items to come).

Deze post heeft 16 reacties

 1. Avatar

  ik vind je tweede outfit zo leuk! dat hoofdbandje is echt lief, en mooie sjaal!
  xx

 2. Avatar

  Beetje too much. De riem maakt het een beetje te 'gemaakt' en het hoofdbandje vind ik, persoonlijk, overbodig en je moet er het hoofd voor hebben. Als je snapt wat ik bedoel.. verder niet negatief bedoeld of whatever.

 3. Avatar

  echt een leuke outfit,vooral het jurkje, alleen ik vind persoonlijk de riem te aanwezig 🙂 zou zelf voor iets minder opvallends gaan.. maargoed..

 4. Avatar

  Waar zijn je jasje en je laarzen van? Erg leuk! Ik ben nog op zoek naar een paar mooie platte zwarte leren laarzen en een leren jasje dus een reactie wordt heel erg gewaardeerd! 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge

gratis styling tips ontvangen?