Tiredddd!

Tiredddd!

I worked the whole day while it was such nice weather – boohooo! But I can’t complain because tuesday and wednesday I didn’t had to! Today I’m going to some friends of me, I’m sure it will be much fun. The BBQ yesterday was veryyyy nice :)! Had a great time. This is what I wore yesterday evening, I don’t know why, but my outfits are very casual the last days! Not that it matters, ’cause I like casual. Ooo and I hate the fact that the colour white really looks awful at pictures (in clothing). Because of the flash it looks as if I’m pregnant at some pics, hehe. And the pics aren’t that sharp and nice as in the last two posts because then I had my boyfriend to make pics of me, and now the camera had to do all the work by his own ;).
Deze post heeft 21 reacties

 1. Avatar

  Ja ik baal ook echt dat ik vandaag moest werken. Het was het perfecte om bruin te worden en dan moet ik gewoon van 9:30 tot 18:00 werken! En morgen moet ik ook de hele dag werken. Maar heel erg leuk outfit verder! X

 2. Avatar

  Thanks for your comment!

  De roze taillerok is van de H&M en de gebloemde van de Zara! X

 3. Avatar

  bedankt voor je reactie.
  ik vind het een hele leuke outfit!
  en inderdaad, niks mis met casual!

 4. Avatar

  Ik heb trouwens nog een vraagje.
  Hoe krijg jij dat Flag counter onder aan je blog? Want dat wil ik namelijk ook, maar heb het al tientallen keren geprobeerd, maar het lukt me maar steeds niet haha.
  X

 5. Avatar

  Dit is echt eng. Ik kom volgens mij tot de ontdekking dat jij 20/30 minuten fietsen van mij af woont! X

 6. Avatar

  wat is je bloesje nice zeg, leuk combinatie.

  thanks voor je lieve comment 🙂

 7. Avatar

  Mooie outfit& & bedankt voor je lieve compliment! Jij hebt ook echt een hele leuke blog! xx

 8. Avatar

  Ahw, dankjewel!

  Nice outfit, I love de sandaaltjes!

 9. Avatar

  Ik vind je blousje echt geweldig!
  Mag ik vragen waar je 'm gekocht hebt?:$

Geef een reactie

CommentLuv badge

gratis styling tips ontvangen?