Over Sarah Rebecca (NL)

Hoi, wat leuk dat je een kijkje neemt! Ik ben Sarah en mijn tweede naam is Rebecca – dat verklaart direct de naam van mijn blog. Ik ben geboren op 28 augustus 1990 en dat maakt mij momenteel 26 jaar. Hoe ik mijzelf zou omschrijven? Een girl next door met een ietwat uit de hand gelopen passie voor mode en beauty die ik uit op deze blog en alle bijbehorende kanalen daaromheen (YouTube, instagram etc.). Ik heb mijn master Orthopedagogiek afgerond aan de Universteit Utrecht en werk momenteel parttime in het speciaal onderwijs. Naast mijn interesse voor mode en beauty dans ik ook heel graag, met name hiphop. Ook ben ik dol op lekker eten en met vriendinnen ga ik dan ook graag lunchen of dineren.

Al zolang ik mij kan herinneren ben ik bezig met het delen van mijn interesses op het internet. Dit begon met webpagina’s op Kinderlines gevolgd door mijn blog ‘Ultimate Fashion Lover’ welke al vanaf mei 2009 bestaat. Sinds september 2012 is daar mijn YouTube kanaal bijgekomen waar ik ook in video vorm mijn persoonlijke visie op beauty en fashion deel. Aangezien de naam Ulimate Fashion Lover de indruk wekt dat ik enkel over fashion blog en ik bovendien een beetje over de naam heen was gegroeid, besloot ik vanaf november 2015 verder te gaan onder de naam Sarah Rebecca op mijn blog, YouTube en social media platforms.

Intens gelukkig word ik hiervan, van mijn eigen plekje op het internet waar ik kan doen en laten wat ik wil en gemakkelijk met mijn lezeressen en kijkers in contact kom. De interactie die het internet biedt motiveert mij en maakt dat ik mij mijn leven niet kan voorstellen zonder blog.

Ik wens jullie veel plezier op mijn blog!