You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Marina 9 november 2016 at 12:39

  Wat een geweldige winactie van jou. Hier doe ik graag voor mee. Ik vind alle pakketjes wel leuk. Het maakt mij niet uit welke ik kan winnen. Ik volg je al op verschillende kanalen. Ga zo door!!!

 • Reply Jamey 9 november 2016 at 16:34

  Wat een hoop leuks zeg!
  Jamey plaatste onlangs…De voordelen van een goede nachtrustMy Profile

 • Reply Kiss & Make-up 10 november 2016 at 14:12

  Oh zoveel leuks zeg! Succes aan iedereen die meedoet met de winactie.

 • Reply Rozemarijn 17 november 2016 at 16:47

  Wat een hoop gave producten geef je weg, ik kan me alleen maar voorstellen wat voor geweldige spullen jij in je kast moet hebben staan. Mijn voorkeur gaat uit naar pakket 1. Onlangs hoorde ik voor het eerst van deze adventkalender van de Body Shop (vorige jaren kende ik deze nog niet), en ik zou het graag kopen als de prijs wat lager lag. Dit pakket lijkt me het leukste omdat ik iedere dag van december een nieuw vakje kan openen en het dus de hele maand feest is 🙂

 • Reply denise 20 november 2016 at 21:23

  blijf duimen voor pakket 1 hihi. Helaas niet voor mn verjaardag gekregen. Vol je overal al 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge