Beauty, Video

Natural, Glowy Makeup Look (+ First Impressions)

In deze video laat ik jullie zien hoe je deze natuurlijke, glowy makeup look maakt en test ik een aantal nieuwe producten van W7. De producten van W7 zijn me gratis toegestuurd maar ik krijg niet betaald voor de video. Het leek mij leuk ze in video vorm te testen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Manon 19 april 2016 at 17:47

  Heel mooi !
  Manon plaatste onlangs…Mac Lipstick | LusteringMy Profile

 • Reply femketje 19 april 2016 at 21:10

  oeh erg pretty 😀 love zulke looks!
  femketje plaatste onlangs…Look – Expose Your Nudes.My Profile

 • Reply Renee 20 april 2016 at 19:07

  Wauw Sarah! Super leuk ! Zou het leuk vinden om een keer met je samen te werken !

 • Reply Kiss & Make-up 21 april 2016 at 10:36

  Weer heel mooi, staat je.
  Kiss & Make-up plaatste onlangs…Tag | If all your makeup disappeared, which 10 products would you replace first?My Profile

 • Reply Fleur 26 april 2016 at 12:25

  Heel erg mooi, sowieso je manier van praten in je video’s maar ook hoe je schrijft vind ik echt heel erg fijn. Ik ga het ook proberen op mijn eigen blog, als je het leuk vindt kun je een kijkje nemen: http://www.fleurvd.weebly.com

  x

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge