Persoonlijk, Video

SNAPCHAT Q&A – Mijn knotje, tofste YouTube ervaring en meer

In deze SnapChat Q&A beantwoord ik al jullie vragen. Van hoe ik mijn knotje maak, mijn droombaan en tofste YouTube ervaring tot hoe ik denk over dierproeven met betrekking tot make-up, vegetarisch eten en veel meer. Volg mij ook op SnapChat: sarahrebeccanl.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Kim 24 februari 2016 at 22:50

  Gister (of eigenlijk vannacht, oops, haha) je video nog afgekeken via YouTube, dus toch nog maar even een reactie achterlaten nu 🙂 Ik wilde namelijk nog zeggen dat ik het altijd leuk en interessant vind om wat dingetjes te horen over het Speciaal Basisonderwijs, ook al is het misschien niet waar je voor hebt gestudeerd. Ik heb vorig jaar een jaar lang stagegelopen op een SBO school. Ik studeer MWD en ik herken heel veel dingen! Ook in je vlogs, wat je daarover deelt (spelideetjes/oefeningen en zo). Altijd leerzaam!

  Je bent enorm open en eerlijk. Je lijkt me echt zo’n spontane, lieve meid! Ga zo door! 🙂 X
  P.s. Vannacht vielen m’n ogen zo’n beetje dicht, dus ik ga zo je oude video nog kijken, haha! Ben benieuwd! Had je toen je lange haren nog?
  Kim plaatste onlangs…Review | Beautygloss lashes by Eylure in Silky en FluffyMy Profile

 • Reply Kiss & Make-up 25 februari 2016 at 11:46

  Ik heb nog steeds geen geluid, boo 🙁 Ik sla de video op.
  Kiss & Make-up plaatste onlangs…Review | Jo Malone The Herb Garden Collection Wild Strawberry & ParsleyMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge