You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mariska 17 januari 2016 at 15:04

  Die liquid lipsticks van MAC! Love it! Mat vind ik toch het mooist. Heb een mooie rode van Rimmel met zo’n glanzende topcoat, maar ik vind mat toch mooier. En deze die jij draagt blijft ook super goed zitten! En staat je ook heel mooi! Misschien is een van je oogproducten niet meer goed, omdat je oogrand zo geïrriteerd is? Misschien dat huidkleurige oogpotloodje? Wellicht idee om te vervangen en kwasten te reinigen om herbesmetting te voorkomen? Is maar een ideetje hoor! Ik haat zelf altijd geïrriteerde ogen, dus ik voel de jeuk bijna door het scherm. Maar misschien valt het reuze mee, haha!

 • Reply Lieke van Veen 18 januari 2016 at 10:43

  Wat leuk dat je naar Bali gaat een collega van mij is een website op aan het richten over Bali over lokale bedrijfjes en tips!
  Facebook balihelp.eu en de website is http://www.balihelp.info

  Misschien wel handig!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge