Fashion, Outfits, Video

4 OUTFITS IN MIJN KLEDINGSTIJL

In deze video laat ik jullie vier outfits zien die ik de afgelopen tijd graag heb gedragen. Welke vind jij het leukst? Mocht je benieuwd zijn naar de kledingstukken die ik draag of de muziek, bekijk dan even de beschrijving onder de video op YouTube want hier heb ik alles vermeld.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply femketje 31 januari 2016 at 11:20

  love de eerte en laatste ;D
  femketje plaatste onlangs…Look – Cupid Must Die.My Profile

 • Reply Mariska 31 januari 2016 at 11:22

  Zo leuk allemaal! Ik vind de eerste het leukst, die kleur top staat je zo mooi! Ik zou ook echt graag meer fashionvideos willen zien. Misschien leuk om outfits te laten zien gecombineerd met schoenen die een beetje mannelijk zijn. Ik heb van die mannelijke lage lakschoenen gekocht bij H&M met een vrij dikke zool, beetje dr. Martens achtig, maar ik ben nog zoekende hoe die leuk te combineren. En ik zou het ook leuk vinden om outfit tips bij een peer figuur te zien. Je doet het super leuk trouwens!

  • Sarah
   Reply Sarah 3 februari 2016 at 20:42

   Leuk idee Mariska, ik heb ook zulk soort lage lakschoenen (mannelijk) dus ik denk dat ik daar wel een video mee kan maken!

 • Reply Lotte 31 januari 2016 at 12:35

  oh super leuke video!

 • Reply Marloes - GLAMOURMOES 31 januari 2016 at 12:57

  Heel leuk gedaan! Dat oranjebruin staat je heel goed!

 • Reply Kiss & Make-up 31 januari 2016 at 13:14

  Die oranje top vind ik echt heel mooi! En je lipstick past er perfect bij, love that. En die romper vind ik ook super! Je staat echt goed met een hoed by the way, jaloers.

 • Reply Nicole 2 februari 2016 at 21:32

  Dit mag je zeker vaker doen! Hele leuke outfits.
  Nicole plaatste onlangs…Mac dita von teeseMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge