Beauty, Video

The Power of Makeup

The Power of Makeup is een video, volgens mij komt het origineel van NikkieTutorials. Het idee is dat je één helft van je gezicht opmaakt en de andere helft laat zoals het is, je pure, naakte gezicht. Aangezien ik het idee heb dat er nog altijd veel vooroordelen zijn over vrouwen die (veel) make-up dragen vond ik het leuk om in deze video tevens mijn visie over make-up en het dragen ervan toe te lichten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mariëlle 23 december 2015 at 08:26

  Ik heb eens zo een blogpost gemaakt, maar sommige mensen vinden het verschil helemaal niet groot. Ik vind het super dat je gewoon lekker zonder make-up je vlogs maakt. Je bent mooi zonder en weet ook goed wat je met make-up allemaal kunt maken 🙂
  Mariëlle plaatste onlangs…Kwasten voor de ogenMy Profile

 • Reply maxine 23 december 2015 at 22:09

  Hele leuke video! Je bent prachtig, met en zonder make-up!

 • Reply Nicole 25 december 2015 at 20:40

  Super toffe video. Ik vind deze video’s zo leuk om te zien!
  Nicole plaatste onlangs…MAC Pro Longwear Paint Pot in Bare StudyMy Profile

 • Reply femketje 27 december 2015 at 00:31

  ik vind je sowieso mooi. ik krijg ook zo vaak die opmerking van whuuuut ben jij dat op die foto?! terwijl je dat toch echt gewoon kan zien :’)
  femketje plaatste onlangs…Tag – 25 Dingen Die Je Nog Niet Van Mij Wist.My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge