IMG_7100
Persoonlijk

Welkom op SarahRebecca.nl!

Superleuk dat je een kijkje neemt op mijn nieuwe website! Voor jullie is de move van Ultimatefashionlover naar Sarah Rebecca misschien onverwacht, maar in mijn hoofd ben ik er al jaren mee bezig. Benieuwd hoe ik tot het besluit ben gekomen om deze overstap te maken en wat dit vanaf nu gaat betekenen voor jullie?

In mei 2009 maakte ik mijn blog aan. Ik wilde er direct één maar had eigenlijk niet echt over de naam nagedacht. Omdat het doel van mijn blog op dat moment enkel lag bij het delen van mijn outfits en mijn passie voor mode koos ik voor de naam Ultimatefashionlover. Deze naam paste eigenlijk voor lange tijd heel goed bij mijn blog, maar naarmate de tijd vorderde werd ik steeds iets minder tevreden met deze, ooit in een opwelling gekozen, naam. Ik merkte dat ik niet meer enkel blogs schreef en video’s maakte over fashion, maar ook over beauty en andere dingen die mij bezighouden en interesseren. Ook begon ik, zeker door middel van mijn video’s, steeds meer van mijn persoonlijke leven te laten zien. En dan is het toch jammer als je naam insinueert dat je enkel over fashion blogt. Zo loop je wellicht publiek mis of stel je juist mensen teleur omdat ze iets anders verwachten.

Iets anders dat meespeelde in het besluit om over te gaan op een nieuwe naam was het feit dat ik over ben gestapt van Blogger naar WordPress. Blogger werkt prima, maar ik had het gevoel niet verder te komen. De mogelijkheden zijn toch minder dan bij WordPress. Mijn layout had zo zijn beperkingen, het reactiesysteem stond me niet aan en zo waren er nog een heleboel andere kleine punten die er de afgelopen maanden voor hebben gezorgd dat ik minder plezier kreeg in het bloggen. Jullie hebben waarschijnlijk dan ook gemerkt  dat ik zeer weinig geschreven artikelen heb geplaatst. Enorm jammer vind ik, want ik ben juist ook zo dol op schrijven en fotograferen! Dolgraag wilde ik overstappen naar WordPress en op een professioneler format verdergaan, maar ik stelde het telkens voor me uit, te bang dat er iets mis zou gaan en ik alles kwijt zou raken. Gelukkig was daar Lisanne! Zij heeft eigenlijk letterlijk alles voor de overstap geregeld, al mijn (soms onnozele..) vragen beantwoord en daarnaast de vormgeving van mijn nieuwe website gemaakt. Hóe leuk is de banner met het hoedje?! Ik ben haar echt ontzettend dankbaar!

De laatste maanden loopt het lekker wat betreft samenwerkingen. Ik ben met meer bedrijven in contact geraakt en ben daardoor serieuzer naar mijn blog gaan kijken. De naam die ik ooit had gekozen voor iets dat enkel een hobby was, een blog waar ‘toch bijna niemand naar kijkt’, paste niet meer bij wat het nu was geworden – of in ieder geval niet meer bij de manier hoe ik er naar keek. Ultimatefashionlover klonk wat kinderlijk en het deed mij een beetje denken aan de onzekere, stiekeme fase van mijn blog. Als je mij al lange tijd volg, dan herken je misschien dit artikel. Hierin schrijf ik dat ik niet goed trots kan zijn op mijn blog, dat ik complimenten wegwimpel, dat ik het minder maak dan wat het is. Enorm jammer, want het gaat goed, en dat mag best gezegd worden. Dit kan ik steeds beter merk ik, en dat doet me goed! Vorige week heb ik dan ook eindelijk de stap gezet om naar de Kamer van Koophandel te gaan en mijn blog als onderneming te laten registreren, en ik koos voor Sarah Rebecca. Rebecca is mijn tweede naam, mocht je, je dat afvragen (en Deborah mijn derde – maar dat leek me iets teveel van het goede). Dat mijn blog nu mijn onderneming is betekent niet dat ik fulltime blog, ik doe dit nog steeds parttime naast mijn baan in het speciaal onderwijs. Het betekent wel dat ik er (onregelmatig) wat inkomsten uithaal maar bovenal dat ik op een trotse manier kijk naar wat ik heb bereikt. Het geeft me nog een soort extra drive om te knallen de komende tijd en zeker niet te min te kijken naar hoe het nu gaat!

De combinatie van de inschrijving van mijn blog als onderneming en de overstap naar WordPress maakte dit natuurlijk het moment om mijn naam te veranderen. Het was een soort now or never gevoel, en ik koos om ervoor te gaan! Op dit moment verwijst de oude web url nog niet door naar de nieuwe site, maar als het goed is wordt dit zo snel mogelijk opgelost. De nieuwste artikelen zijn omgezet zodat ze mooi zichtbaar zijn op mijn nieuwe site en geleidelijk ga ik dit ook met wat oudere artikelen doen – maar ik kan het nooit voor alle 1500 artikelen doen.

Kortom: de verandering van naam verandert aan de inhoud van mijn blog en You-Tube kanaal vrijwel niets. Ik blijf doen wat ik de afgelopen maanden deed, ik heb er alleen een website naam bij gekozen die, naar mijn idee, beter passend is.

Wel wil ik weer een schema hanteren. Ik vind het nog lastig in te schatten wat haalbaar is, maar voor de komende periode houd ik mij zo goed als kan aan het onderstaande:

Maandag, woensdag en zaterdag: nieuwe video op YouTube (deze verschijnt ook op mijn blog)
Dinsdag, donderdag en zondag: geschreven artikel op mijn blog

Ik ben enorm benieuwd wat jullie ervan vinden en hoor natuurlijk ook graag opbouwende feedback! Hopelijk kunnen jullie je vinden in mijn keuze en blijven jullie me volgen. De linkjes naar mijn social media accounts, YouTube kanaal en Bloglovin’ zijn hieronder te vinden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

43 Comments

 • Reply Evelien 24 november 2015 at 20:43

  Grote, maar heel gave, stap! Ik ben trots op wat je allemaal hebt bereikt de afgelopen jaren met je blog! En ik ben blij dat ik zelfs een van je eerste sites mee heb mogen maken, was het niet Dreamparadise? Succes met je nieuwe site!

  • Sarah
   Reply Sarah 24 november 2015 at 20:54

   Ah, wat een lieve reactie Eef! Wat goed dat je dat nog weet, inderdaad Dreamparadise! Ik wist de naam zelf niet eens meer.. Lang leve het Kinderlines tijdperk (eigenlijk moet ik je nu Eefvv noemen hè)!

   • Reply Elisse 24 november 2015 at 20:59

    Hahaha ja die herinner ik me ook! Ik vind het zo vet dat je zo ver bent gekomen met je blog Sarah! Ik blijf je nog altijd vanop een afstandje volgen, heel veel succes nog met de toekomstplannen 🙂

 • Reply Lindsey Beljaars 24 november 2015 at 20:44

  Ziet er gelikt uit Sarah! Vind het zowel qua blogger/wordpress als qua nieuwe naam een hele goede overstap. Je site ziet er erg mooi uit en je logo is heel erg leuk. Gefeliciteerd en succes! X
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…FOTD Glowy NudeMy Profile

 • Reply Eline 24 november 2015 at 20:48

  Hoi Sarah, ik vind je blog echt heel mooi! En ik denk dat dit ook stukken professioneler over komt, ik vind je artikelen en video’s altijd erg leuk, dus ik ben benieuwd! liefs, eline

 • Reply Romy 24 november 2015 at 20:55

  Ahh superleuk dat je je blog nu serieuzer gaat nemen! Ik keek wel eens op je blog en zag vaak inderdaad voornamelijk alleen maar video’s staan, maar die kijk ik meestal op Youtube al. Ik vind je nieuwe layout echt prachtig en ik denk dat je echt geen spijt gaat krijgen van je keuze om over te stappen op WordPress, ik ben ook net overgestapt en vind het al erg fijn en inderdaad het comment systeem is zoveel beter!

  Ik ben heel benieuwd naar al je artikels die online gaan komen, je hebt gelijk wel een hele drukke planning haha! Oh en er is een plugin om in 1 keer al je artikel foto’s mooi om te zetten naar de juiste maten, misschien kun je die installeren, zodat je niet alles handmatig hoeft om te zetten. 🙂

  Heel veel succes in ieder geval met je nieuwe blog, hopelijk ga je er nog meer uit halen!
  Romy plaatste onlangs…Hoe je leven in 1 jaar kan veranderenMy Profile

  • Sarah
   Reply Sarah 24 november 2015 at 20:58

   Hoi Romy! Bedankt voor je fijne tips. Tof dat jij ook bent overgestapt, vind je blog altijd heel leuk! Volgens mij heeft mijn geweldige hulp Lisanne al ervoor gezorgd dat de foto’s goed staan, ik moet alleen nog even de ‘lees meer’ knop overal handmatig instellen, haha. Nu zijn het van die lappen tekst. En de oudere artikelen een categorie toekennen.

 • Reply Natasja 24 november 2015 at 20:58

  Wauw! Je blog is erg mooi geworden!! Ik denk dat je een goede keuze gemaakt hebt. De lay-out is echt tof. Heel veel succes Sarah! Ik ben benieuwd of je hierdoor je artikelen ook anders gaat schrijven. Waar meer passie zit, verandert ook de manier van schrijven. En dat kan al gebeuren door zoiets ‘stoms’ als naam en/of lay-out veranderen! 🙂
  Natasja plaatste onlangs…SNOEP REVIEW | Jelly Belly Holiday FavoritesMy Profile

 • Reply Lisa 24 november 2015 at 20:59

  Ik vind het echt een prachtige naam Sarah. Je vernieuwde blog ziet er heel mooi uit. Ik had de laatste tijd het gevoel dat je je blog een beetje ‘ verwaarloosde ‘ en dat YouTube de focus werd. Je filmpjes zijn superleuk en ik kijk ze met veel plezier, maar ik miste je artikelen ook een beetje. Fijn dat je ook weer gaat focussen op je blog.
  Lisa plaatste onlangs…Echte foto’s zijn leukerMy Profile

  • Sarah
   Reply Sarah 24 november 2015 at 21:02

   Een terecht gevoel Lisa, helaas begon ik het ook te verwaarlozen. Ik wil zeker weer meer gaan schrijven, mocht ik merken dat ik het weer ga verwaarlozen dan kies ik voor twee in plaats van drie video’s in de week zodat er in ieder geval ook tijd voor artikelen over blijft!

 • Reply Irina 24 november 2015 at 20:59

  Wat onwijs gaaf dat je nu ingeschreven bent bij de KvK! En je site ziet er echt prachtig uit! Ik ben benieuwd naar alle geschreven artikelen die nu weer gaan komen ^^

  Ik ben zelf ook druk bezig mijn blog een make over te geven: een nieuw logo, nieuwe header, youtube banner, visitekaartjes en mijn social media kanalen allemaal met dezelfde gebruikersnaam. Ik merk dat het steeds beter gaat met mijn blog en ik begin er ook steeds ‘professioneler’ mee om te gaan; en dat wil ik ook iets meer gaan uitstralen.
  Bij jou is dat zeker gelukt! Prachtig ^^
  Irina plaatste onlangs…MAC lipsticks Persistence & SinMy Profile

 • Reply Julia 24 november 2015 at 21:01

  Ziet er heel erg goed uit Sarah! Ik vind het dan ook super leuk dat je weer vol op gaat bloggen! 🙂
  Julia plaatste onlangs…DE VOORDELEN VAN ONLINE SHOPPENMy Profile

 • Reply Kim 24 november 2015 at 21:02

  Leuk je naam, lekker persoonlijk en het ziet er goed uit!

 • Reply Anne-Sterre 24 november 2015 at 21:04

  Ziet er zeker goed uit! Geen slechte beslissing geweest, het oogt een stuk aantrekkelijker allemaal.
  Anne-Sterre plaatste onlangs…Mijn favoriete tussendoortjesMy Profile

 • Reply Charlotte 24 november 2015 at 21:12

  Wat een onwijs mooie lay-out en site is het geworden! Daar mag je zeker trots op zijn, zoals je eigenlijk altijd al op jezelf moet zijn:) Ik hoop dat je de passie weer terug krijgt voor het bloggen en fotograferen op je blog. Maar ik geloof daar wel in. Succes Sarah!

 • Reply thebeautyblognl 24 november 2015 at 21:12

  Heeeell gaaf meid! Ben zo blij voor je! Je hebt dit alles aan jezelf te danken! Geniet er van en ik blijf je zoals gewoonlijk lekker volgen! Xxx

 • Reply Mila 24 november 2015 at 21:29

  Lieve Sarah,

  Wat een goede keuze om je blog zo aan te pakken en te veranderen, ik ben erg blij voor je! Je hebt er hard voor gewerkt. En ik blijf je met veel plezier volgen!

  Liefs

 • Reply Bjarne-Vidar 24 november 2015 at 21:43

  Wat een prachtige layout! Ik vind het wel grappig dat heel veel bloggers switchen de laatste tijd, ik zie dat alleen maar als iets goeds! Veel succes! ?
  Bjarne-Vidar plaatste onlangs…5 FONTS DIE JE NOOIT MEER MAG GEBRUIKENMy Profile

 • Reply Lesley 24 november 2015 at 21:45

  Gefeliciteerd met deze overstap! Erg mooi je nieuwe lay-out hoor!
  Lesley plaatste onlangs…Review: Lip DUO H&MMy Profile

 • Reply Isaben 24 november 2015 at 21:53

  Wat leuk en moedig dat je deze stap hebt gewaagd! Ik vroeg me toevallig laatst af waarom je nog ultimatefashionlover heette, haha. Ik volg je blog sinds je ‘opstart fase’ en ik vind het heel knap wat je tot nu toe hebt bereikt. Naar mijn idee doe je zeker niet onder voor de bekende fashion- en beautyblogs. Ik vind jouw blog juist leuker omdat deze ook nog inhoud heeft en er iemand achter de blog staat die ook echt wat betekent in het dagelijkse leven (hierbij doel ik op je master en je baan als orthopedagoog, super leuk!). Je bent niet alleen maar ‘een blogger’, je bent ook gewoon een mens met interesses en een baan en een leven en dat maakt het nog leuker. Om een lang verhaal kort te maken: blijf vooral zo doorgaan, ik ben fan! 🙂

 • Reply Liselore | GRAB YOUR BAGS 24 november 2015 at 22:02

  Verstandig dat je nu bent overgestapt, je nieuwe naam is een stuk volwassener en ik kan me voorstellen dat je daar na een paar jaar wel aan toe bent. Ik vind je nieuwe design erg mooi! Jammer alleen dat je featured image niet direct naar je blogpost verwijst. Misschien ben ik de enige die daar op klikt hoor, maar ik verwachtte een post ipv een afbeelding 🙂
  Liselore | GRAB YOUR BAGS plaatste onlangs…TRAVEL MOVIE | road trip MarokkoMy Profile

  • Sarah
   Reply Sarah 24 november 2015 at 22:09

   Bedankt voor je tip, ik heb het gelijk aangepast! Inderdaad veel handiger zo.

 • Reply Leonie - AllAboutLeonie 24 november 2015 at 22:05

  Ik vind het zo gaaf dat je deze stap hebt genomen, Sarah! Fijn geschreven artikel ook. Ik heb al heel wat video’s van je bekeken, maar om eerlijk te zijn nog nooit een artikel van je gelezen, dus ik heb SarahRebecca.nl gelijk in m’n favorieten gezet zodat ik vanaf nu ook je artikelen vaker ga bekijken! X
  Leonie – AllAboutLeonie plaatste onlangs…MAC Diva LipstickMy Profile

 • Reply Salina 24 november 2015 at 22:15

  Wat een mooie stap Sarah, gefeliciteerd!
  Salina plaatste onlangs…Shapen met een lepel?My Profile

 • Reply Inge 24 november 2015 at 22:35

  Ik kijk uit naar je artikelen ?

 • Reply Mandy 24 november 2015 at 22:49

  Ahh supergaaf! Je layout is mooi en ook je logo is prachtig en past goed bij je! Echt een gave stap die goed is uitgevoerd!

  Alleen ik zag toevallig 1 dingetje: in je ‘about’ staat dat je 25 bent, maar onderaan het artikel in het stukje over jezelf staat weer 24.

  Voor de rest: Sarah je bent zo goed bezig en echt een leuke meid!!

  • Sarah
   Reply Sarah 24 november 2015 at 22:50

   Bedankt voor je reactie Mandy! Dat stukje onderaan het artikel is van mijn vorige blog meegekomen en verouderd, ik moet inderdaad even kijken hoe ik dat weg krijg (en hoe het er terecht is gekomen). Bedankt voor je opmerking en natuurlijk voor de complimenten!

 • Reply Kim | Kimsbloglife 24 november 2015 at 22:49

  Super dat je deze stap hebt gezet Sarah! Ik moet eerlijk zeggen dat ik de laatste maanden bijna nooit meer op je blog keek, die sprak inderdaad niet meer zo aan. Ik keek alleen je video’s ook YouTube, maar vind het heel fijn dat ik vanaf nu weer artikels kan lezen op je prachtige vernieuwde blog! Het logo, de layout en de naam zijn heel leuk!
  Kim | Kimsbloglife plaatste onlangs…Opgebiecht: ik hou niet zo van grote groepen en drukteMy Profile

 • Reply Chris verhoeven 24 november 2015 at 23:12

  Hoi sarah,

  Allereerst van harte gefeliciteerd met je nieuwe blog.

  Het is zeer zeker een goede keuze geweest om de overstap naar wordpress te maken. Het is wel zo’n beetje HET blog platform van deze tijd en ik raad ook iedereen altijd aan om wordpress te gebruiken.

  Ook je naam als domeinnaam gebruiken is een slimme keuze, want mensen veranderen door de tijd heen en interesses ook. En als je je naam gebruikt dan is het heel universeel en kun je altijd het onderwerp van je blog veranderen. De persoon blijft hetzelfde.

  Chrisverhoeven was helaas al verkocht met alle grote extensies erachter. Dus ik ben toch nog voor het onderwerp gegaan.

  Heel veel succes met de toekomst van je blog en je bedrijf.

  Groeten chris
  Chris verhoeven plaatste onlangs…Hoe maak je een backup van je WordPress websiteMy Profile

 • Reply Dionne 25 november 2015 at 07:59

  Wat super leuk! Ziet er mooi uit!

 • Reply Mariëlle 25 november 2015 at 08:22

  Leuke zet Sarah, je site ziet er erg mooi uit, keep on going! 🙂
  Mariëlle plaatste onlangs…Review Trind St. Moritz 2015My Profile

 • Reply Amy 25 november 2015 at 08:39

  Heee Sarah! Ziet er onwijs mooi uit, toffe stappen heb je gemaakt met je blog, dit kan alleen maar leuker worden voor jezelf 🙂 Wees er trots op want ik vind persoonlijk dat je het altijd heel erg leuk doet, zowel video’s als blog! Succes, en ik wacht met plezier de nieuwe artikelen af!
  Amy plaatste onlangs…ZARA winterjasMy Profile

 • Reply Elize| girlonthewhitebike 25 november 2015 at 08:55

  Het is dus gelukt! Wat fijn! Goed gevoel heb? Ik was zo blij toen mijn site (eindelijk) over was! Geniet ervan en natuurlijk succes!:)
  Elize| girlonthewhitebike plaatste onlangs…Video: Mijn ochtend routine als ik vrij ben!My Profile

 • Reply Laura 25 november 2015 at 09:35

  Hoi Sarah!
  Wat is het mooi geworden! Ook zoals je zelf al aangaf wat volwassener en je kan er meerdere kanten mee op!
  Heel plezier in je nieuwe blog!

  x
  Laura plaatste onlangs…Essence lipliner 02 Sweetheart.My Profile

 • Reply Anouk 25 november 2015 at 11:23

  Wat goed dat je een stap hebt genomen die zo goed bij je blog past! Je layout ziet er top uit!
  Anouk plaatste onlangs…The furry friend tagMy Profile

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 25 november 2015 at 14:51

  Zelf ben ik al enorm blij dat ik met WordPress ben begonnen. Ik wil wel graag nog een andere lay-out, maar het komt er steeds niet van! Ik vind die van jou erg mooi geworden en begrijp je naamsverandering ook helemaal!
  Eilish (artisticstateofmind) plaatste onlangs…Beauty ♥ MAC CaptiveMy Profile

 • Reply Melisa 25 november 2015 at 15:46

  Echt super fijn om te horen dat het bloggen veel leuker is gaan worden nu je bent overgestapt naar wordpress! Ik wil dit ook misschien doen maar heb een beetje het zelfde probleem die jij had, ben bang dat ik alles kwijt raak. Misschien is mijn blog niet net zo groot als die van jou, maar dan nog haha. Heel leuk om te horen dat je er ook geld aan verdient want het is iets wat je graag doet, en er geld uit halen is altijd heel prettig. Hopelijk word ik ook zo succesvol als jij op een dag. Want ik heb het gevoel dat ik het toch een beetje voor niks doe want niemand het toch ziet.. Maar ik vind het zo leuk om foto’s te maken en gewoon te schrijven, dus daarom een beetje moeilijk te stoppen. xx

  http://www.melisa-demir.blogspot.nl

 • Reply Denise 25 november 2015 at 16:50

  Gefeliciteerd met je eigen onderneming. Super tof. Je hebt al zo ongelofelijk veel bereikt met je blog vind ik. Mag je echt onwijs trots op zijn. Je nieuwe lay-out, logo en je naam zijn super leuk gekozen. Ik blijf je natuurlijk gewoon volgen 🙂
  Denise plaatste onlangs…Boekentag Dit of Dat?My Profile

 • Reply Chantal 25 november 2015 at 19:57

  Hee Saar,

  Het ziet er echt mooi uit joh! Daar mag je zeker trots op zijn. Ik ben erg benieuwd hoe je bedrijfje zich gaat ontwikkelen. Ik heb in ieder geval alle vertrouwen in je ;)!
  x

  • Sarah
   Reply Sarah 25 november 2015 at 21:56

   Je bent een schat Chantal! En Tom natuurlijk ook, HTML held..!

 • Reply lynn 25 november 2015 at 20:17

  S U P E R goede keuze! Het komt inderdaad professioneler over. Heel grappig, want ik zat afgelopen week nog te denken, dat Sarah haar naam nog niet veranderd heeft….

  XX

 • Reply Denise 25 november 2015 at 20:29

  Super leuk deze verandering. Ik keek nooit zo veel op je blog (vooral op je youtube kanaal) maar dat gaat in de toekomst zeker veranderen. Toen ik je op de DYTG ontmoeten vond ik je al super aardig net zoals in je video’s die nog steeds super goed en persoonlijk zijn!???

 • Reply Teddy 26 november 2015 at 10:43

  Ik vind het echt heel mooi geworden!
  Teddy plaatste onlangs…Pupa – lasting color gel nailpolishMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge