Persoonlijk, Video

Bean Boozled Challenge met Marco

Deze video staat al een weekje op mijn YouTube kanaal maar vanwege de overstap heb ik hem niet eerder op mijn blog kunnen plaatsen. In deze video doe ik de Bean Boozled Challenge met Marco, en trust me – dit is écht vies. Het idee is dat je steeds ieder een jellybean in dezelfde kleur pakt. Deze kan dan zowel een hele vieze smaak als een lekkere smaak hebben (een aantal voorbeelden: stinky socks of tutti frutti, rotte ei of popcorn, hondenvoer of chocoladepudding)… Bereid je voor op veel walging, haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sophie 29 november 2015 at 10:24

    Super leuk dat jullie ‘m samen hebben gedaan! Ik durf ‘m niet zelf te doen denk ik, maar kijken blijft leuk haha!

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge