IMG_3473
Uncategorized

Nieuwe Sieraden van My Jewellery

Waar ik een tijdje geleden nog enkel opvallende statement kettingen droeg zie je mij tegenwoordig meestal met subtielere sieraden. Vorige week ontving ik twee sieraden van de webshop My Jewellery waar ik enorm enthousiast over ben en daarom deel ik ze graag met jullie in dit artikel.

Op My Jewellery vind je sieraden die eigenaresse Sharon samen met haar zus Jesse ontwerpt. De sieraden zijn te herkennen aan een herkenbaar kleurgebruik, verrassende materiaalkeuze en eigenzinnig ontwerp. My Jewellery biedt twee collecties; de handmade Gold-lijn met edelstenen en de fashion collectie met trendy sieraden die wekelijks wordt aangevuld. Behalve voor sieraden kan je ook terecht voor kleding, tassen en sjaals en er is zelfs een home collectie.
Ik ontving oorbellen en een armbandje. Het armbandje heeft de naam Pearl Beads Bracelet – Rosequartz Gem en kost €7,95. De oorbellen heten Crystal Hoops Pearl en kosten €14,95.
Het armbandje is vooral helemaal mijn stijl en zie ik mijzelf al combineren met mijn horloge of andere subtiele armbandjes. De neutrale kleuren vind ik ook geweldig, vooral voor de komende lente erg mooi. 

Om eerlijk te zijn draag ik eigenlijk nooit meer oorringen, maar vanwege de prachtige steentjes spraken deze oorringen mij toch aan. Vooral het bovenste steentje lijkt wel allerlei verschillende kleurtjes te hebben in het licht. Pretty!
Ik ben enorm blij met allebei de sieraden! Ze zijn allebei subtiel zónder saai te zijn en de kleuren zijn perfect voor de komende lente. De prijzen zijn naar mijn mening redelijk, zeker gezien het feit dat de sieraden zelf ontworpen zijn door de eigenaresse van de webshop.

Wat vind jij van de sieraden van My Jewellery?
Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Lotje Janssens 22 februari 2015 at 18:13

  Wat een mooie sieraden! Ik vind de oorbellen heel leuk! X

 • Reply femketje 22 februari 2015 at 18:41

  oeh love beide 😀 super pretty!

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 22 februari 2015 at 19:19

  Het armbandje vind ik heel erg mooi!

 • Reply RedFashionHead Janouk 22 februari 2015 at 19:32

  Heel mooi! Sieraden van Follow Your Bliss vind je dan misschien ook mooi, zijn in dezelfde stijl 😀

 • Reply Dana 22 februari 2015 at 20:43

  Allebei erg leuk!

 • Reply Mariëlle M. 22 februari 2015 at 20:59

  Ze hebben er zo onwijs veel moois dat ik gewoon niet meer kan kiezen. De kleuren maken me zo vrolijk!

 • Reply Anita 22 februari 2015 at 21:12

  Hele leuke oorbellen!

 • Reply Rachel Kromdijk 22 februari 2015 at 22:03

  prachtige sieraden en mooi met die rustige make-up erbij!

 • Reply Svenja 23 februari 2015 at 07:41

  Mooie items! Vooral het armbandje vind ik heel pretty met de gekleurde steentjes <3

 • Reply Lisa Walen 23 februari 2015 at 10:58

  Heel gaaf en mooie foto's!

 • Reply Bo 23 februari 2015 at 14:57

  Leuke sieraden, ik vind de webshop heel leuk. Ben er op sollicitatie gesprek geweest op stage. Helaas was dat hem niet geworden, maar het bedrijf is heel erg leuk. En ze hebben echt leuke sieraden 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge