Nieuw Horloge van Daniel Wellington

Nieuw Horloge van Daniel Wellington

De Daniel Wellington horloges zag ik op steeds meer blogs verschijnen en iedere keer vond ik ze een beetje mooier. Minimalistisch, klassiek en juist door deze eenvoud weer zo krachtig en speciaal. Om eerlijk te zijn stond ik zelfs op het punt om er één te bestellen toen ik net een mail ontving of ik een horloge zou willen uitzoeken om te reviewen. Uiteraard! Benieuwd welk model ik heb gekozen en hoe het horloge om mijn pols staat én naar een kortingscode?

Het horloge werd geleverd in een mooi donkerbruin met wit leren doosje. Goed gekozen, het past perfect bij de klassieke uitstraling van het merk. In het doosje staat het merk ook no gegraveerd; très chique.

Ik twijfelde een tijdje voor welk model ik zou gaan maar uiteindelijk koos ik één van de (naar mijn idee) meest tijdloze exemplaren: de Classic Sheffield Lady. Een grote klok – echt een must voor mij, maar met een subtiel bandje en hardware. 
Even dacht ik eraan om een bruin bandje te nemen omdat ik persoonlijk erg van warme kleuren houd, maar toen bedacht ik me dat ik toch veel sneller naar zwart grijp dan naar bruin als het om kleding en schoenen gaat. Bovendien vond ik het zwarte bandje het horloge nét wat stoerder maken. Leuk detail: De Daniel Wellington bandjes zijn onderling verwisselbaar, dus mocht ik ooit toch een bruin bandje willen, dan hoef ik niet gelijk een heel nieuw horloge aan te schaffen maar alleen een bandje! Voor de kleur van het klokje stond ik wel voor een definitieve keuze: zilver of roségoud. Ik koos voor roségoud omdat ik dat toch een stuk specialer vind en omdat het horloge op die manier alsnog een warme uitstraling krijgt.

Het horloge zit heerlijk vanwege het echte leren bandje. Ik voel totaal geen wrijving of irritatie. Daarnaast is het klokje enorm licht, heel comfortabel dus! Het klokje is qua formaat precies goed voor mijn pols – hij bedekt praktisch de hele bovenkant, en dat is wat ik mooi vind. 

De roségouden details vind ik mooi staan bij mijn huid. Voor mijn gevoel maakt zilver mij toch net een stukje meer flets/grauwig terwijl deze kleur de warmte in mijn huid een beetje naar boven brengt.

De Classic Sheffield Lady kost €159,95 en is hier te bestellen. Mocht jij meer van de wat kleinere klokjes zijn, dan is de Classic St. Andrews Lady wellicht iets voor jou. Nagenoeg hetzelfde model maar dan een slag kleiner. Met de code ‘holidaylover’ (geldig t/m 15 januari) krijg je 15% korting. Wees trouwens niet bang voor extra verzendkosten of douane kosten want wanneer je een horloge van de originele website besteld dan garandeert Daniel Wellington gratis levering.

Ik ben enorm blij met dit prachtige horloge! Wat mij betreft een tijdloos exemplaar. Voorheen was er nooit een horloge wat mijn roségouden Michael Kors horloge kon verslaan maar dit exemplaar is toch wel een echte kanshebber om mijn Michael Kors van de troon te stoten!
Wat vind jij van Daniel Wellington? Watvoor horloges draag jij het liefst?

Deze post heeft 12 reacties

 1. Avatar

  Echt een heel mooi horloge, ik hou wel van dat simpele en classy design! De roségouden details vind ik ook erg mooi :).

 2. Avatar

  Ik heb deze met een bruin bandje, fijn horloge! Deze is ook erg mooi (:

 3. Avatar

  Iedere keer als ik dit horloge zie maakt mijn hart een sprongetje, wat is hij toch mooi! 🙂

 4. Avatar

  Ahh wat is 'ie toch mooi! Kan me voorstellen dat je er heel blij mee bent hihi<3
  X Emma

 5. Avatar

  Wauw, zo'n mailtje wil ik ook wel krijgen! Wie zegt er nee op zo'n prachtig horloge? Echt een pracht exemplaar!

  XO IMKE

Geef een reactie

CommentLuv badge

gratis styling tips ontvangen?