Uncategorized

Winactie met Shoplog.nl – €50 ModeMusthaves + €25 Zalando Giftcard!


Volg mij op: Bloglovin’ – YouTube – Facebook – Twitter – Instagram

In samenwerking met Shoplog.nl heb ik een winactie georganiseerd waar ik €75 shoptegoed mag weggeven! Wil jij kans maken? Kijk dan de video om te zien hoe je mee kan doen. Succes!

– Volg ten minste één social media kanaal van www.shoplog.nl:
– Abonneer je op mijn YouTube kanaal

– Laat een reactie achter met een geldig e-mail adres (op mijn blog of op YouTube).
De winactie loopt t/m 20 juli. De winnares ontvangt een e-mail van mij.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

65 Comments

 • Reply Sophie Engels 13 juli 2014 at 08:39

  Wat een super leuke winactie! Gaaf dat je dit voor je lezaressen/kijkers hebt geregeld! Ik heb shoplog geliked op facebook, geabonneerd op YouTube en gevolgd op instagram. Ook volg ik jou op instagram( maar dat deed ik al hihi)

 • Reply Floor nola 13 juli 2014 at 08:59

  Heel cool! Ik volg Shoplog.nl op Instagram, en ben altijd al geabonneerd op Youtube bij jou! Ik wil zeker wel dit shoptegoed winnen! Wooooh! 🙂

 • Reply Yara 13 juli 2014 at 09:01

  Wat een leuke winactie chick! Ik volg shoplog.nl via twitter en facebook. Leuk concept! En jou volg ik overal al! 🙂 Succes meiden!!

  Ohja mijn emailadres is info@theyaradiaries.nl 🙂

 • Reply Celina 13 juli 2014 at 09:07

  Leuke winactie! Ik doe graag mee 🙂 Ik ben geabonneerd op Youtube en volg Shoplog op Twitter 🙂

 • Reply Rosa Kuhne 13 juli 2014 at 09:14

  Ik doe heel graag mee, egt super leuk!! E-mail: Rosakuhne.rk@gmail.com

 • Reply GLAMOURMOES 13 juli 2014 at 09:15

  Oeh leuk leuk! Ik doe mee.

  Ben al geabonneerd op je youtube. Facebookpagina van Shoplog.nl geliked.

  Glamourmoes@gmail.com

 • Reply Priscilla Dijkman 13 juli 2014 at 09:19

  Wat super leuk! Ik doe heel graag mee 🙂
  Mijn Email adres is : priscilla@belleviefashion.nl
  Liefs,
  Priscilla

 • Reply Céline van Wier 13 juli 2014 at 09:27

  Wat een toffe winactie zeg! Ik volgde Shoplog al op Twitter en Facebook, maar heb ze nu ook via Instagram. Jouw volg ik via Bloglovin en nu ook je Youtube kanaal. Ik doe dus heel graag mee. Door het vele make up kopen ben ik mijn kledingkast een beetje vergeten dus wat nieuwe outfits zouden welkom zijn 🙂 Liefs Céline aka Ceetje ceetje.nl@hotmail.com

 • Reply Sophie 13 juli 2014 at 09:49

  Super leuke winactie ! En ook leuk dat je dan zelf iets uit mag zoeken. Ik doe graag mee, want ik moet echt leuke zomerkleding hebben en daar zijn die websites juist voor . Mail = sophie.schwering@hotmail.nl

 • Reply xkimbakker 13 juli 2014 at 09:57

  Wauuuuww! Ik ben helemaal fan van shoplog.nl. Ook ben ik natuurlijk gek op shoppen, ik zal super blij zijn met de giftcards (iedereen natuurlijk hihi). Voor deze winactie hoef ik eigenlijk helemaal niks te doen omdat ik shoplog en jou echt op alles volg/like/abonneer! Ik volg jullie met de volgende accounts:
  Facebook: Kim Bakker
  Twitter: KimBakkerx
  Instagram: xkimbakkerx
  YouTube: Dit kanaal (xkimbakker)
  Bloglovin: Kim Bakker

  Mijn email: kimnadinebakker@hotmail.com
  Heel veel succes allemaal!

  Liefs Kim

 • Reply Tedje 13 juli 2014 at 11:01

  Aaahhh Modemusthaves en Zalando! Perfecte combinatie!! Ik doe heel graag mee. Ik volg Shoplog via Twitter en Instagram en ik ben geabonneerd op je YouTube kanaal 🙂 info [at] teddlicious.nl is mijn e-mail adres 🙂

 • Reply Susan 13 juli 2014 at 11:23

  Hey, wat een leuke winactie! Modemusthaves is echt een leuke webshop ♡. Zalando natuurlijk ook want daar kun je zoals je zegt echt alles halen. Ik kende shoplog.nl nog niet maar ik heb net even rond gekeken en het zag er leuk uit. Ik volg shoplog op alle social media. Ik volgde jou al op bloglovin, youtube en facebook. Nu vilg ik je ook op insta en twitter. Mijn email is: susanheijne@gmail.com

 • Reply NoNameFace 13 juli 2014 at 11:46

  Leuk, ik doe mee. Ik volg je op Bloglovin en Youtube en ben nu ook geabonneerd op het youtubekanaal van Shoplog (allemaal onder de naam Henderica). Mijn mail:hvtjuh@hotmail.com

 • Reply Vera Bogaards 13 juli 2014 at 11:49

  Wat een leuke winactie! Giftcards komen rond deze tijd altijd goed van pas, aangezien ik over 2 weken op vakantie ga! Ik volg shoplog op alle social media, en ik volg jou op YouTube, Twitter en instagram. Mijn twitter, instagram en facebook zijn verabogaards, en mijn email is veertjee@live.nl 🙂
  Liefs.

 • Reply Clio 13 juli 2014 at 11:50

  Leuke winactie! Zalando is ook mijn go to webshop, vooral omdat je er geen verzendkosten betaald en achteraf kan betalen. Het lijkt me heel leuk om eens wat bij modemusthaves te kopen. Ik volg shoplog.nl via instagram en YouTube. Jou volgde ik al op YouTube maar nu ook via bloglovin. Email: c.ritzaleos@gmail.com.

 • Reply bethanyfja 13 juli 2014 at 11:57

  Aahhhhh!!! wat eeen geweldige winactie Saar!! Ik zag em en deed t zowat in mn broekie 😀 Ik volg alle regels al; Ik volg jullie beiden op YT (bethanfja) en Twitter (mijn Twitternaam is amsterdamhottie) en jou stalk ik ook nog op en google+ (bethanyfja) en FB (Bethany Jo), hihihi. Nou, nu maar afwachten, duimen en bidden :)) Groetjes Bethany <3 PS: mijn email is bethany-faith@hotmail.com

 • Reply Annemarie 13 juli 2014 at 12:00

  Wat gaaf zeg! Ook ik wil erg graag wat items aanschaffen op deze leuke webshops. Ik volg shoplog.nl op Facebook, Twitter en Youtube. Uiteraard ben ik ook geabonneerd op jouw kanaal! Mijn e-mail is: annemarievdelft@gmail.com. Fingers crossed! Heel veel succes nog met je blog en kanaal Sarah!

  Groetjes, Annemarie

 • Reply Lisa Walen 13 juli 2014 at 12:09

  Gedaan! Ik volg shoplog op Fb en YT: Lisa Walen en ik volg jouw op alles 🙂 Mijn mail is lisawalen2000@gmail.com

 • Reply Puck 13 juli 2014 at 12:26

  Super leuk dat je dit doet! Ik volgde jou al op alle mogelijke manieren, en volg Shoplog.nl op Twitter, Facebook, Instagram en Youtube. (Overal gewoon puckbouter). Mijn mailadres is puck-bouter@hotmail.com. Ik hoop dat ik win zeg! (:

 • Reply Carmen Slot 13 juli 2014 at 12:52

  Leuk, ik doe mee! Ik volg shoplog op YT, mijn mail is ourbeautythings@hotmail.nl

 • Reply happilyheart 13 juli 2014 at 14:01

  Leuk, ik doe mee! Ik volg shoplog op Twitter en volg jou op YT. Mijn mailadres: happilyheart@hotmail.com

 • Reply Pleun Bergmans 13 juli 2014 at 14:18

  Oeehh, wat een leuke winactie!
  Ik doe mee!
  Ik volg je op: YouTube, Twitter, Instagram
  Ik volg Shoplog op: YouTube, Instagram
  Mijn email is: pleun.bergmans@kpnmail.nl
  xxx

 • Reply Jill 13 juli 2014 at 14:31

  Ik doe heel graag mee! Ik heb me geabonneerd op beide YT kanalen, ( ik kijk je filmpjes meestal via je blog 🙂
  Mijn e-mailadres is : jillvincentie@hotmail.com

 • Reply Joni 13 juli 2014 at 14:59

  Ik heb alles geliked/geabboneerd 🙂 Leuke winactie!
  joni@styleevolves.com

 • Reply Ehlana 13 juli 2014 at 15:09

  Wow supervet! Ik zou een leuk kimono jasje kopen en nieuwe schoenen of een nieuwe tas! Veel succes, ik volg beide kanalen op youtube (ehlana). Emharing@ziggo.nl

 • Reply amina fawzi 13 juli 2014 at 16:05

  Ook ik ben geabbonneerd op je youtube kanaal, en volg je op instagram waar je altijd onwijs leuke foto's post en ook je filmpjes kijk ik altijd met plezier:)

  Super leuke winactie!

  Groetjes Amina

  a.arabiia@live.nl

 • Reply Ouafa E.A. 13 juli 2014 at 16:18

  Superleuke winactie! Ik volg Shoplog.nl nu op alle social media en jou natuurlijk ook(maar dat deed ik al hihi)!
  ouafa_elayadi@hotmail.nl
  xx

 • Reply gwenokarel 13 juli 2014 at 16:23

  Leuke winactie ! Ik doe mee 🙂 m'n email is gwenokarel@me.com , ik volg shoplog op facebook, twitter, instagram en youtube!
  x

 • Reply Merel Enderink 13 juli 2014 at 16:26

  Hey, echt een leuke winactie! Ik volg je op alles en abonneer je op YouTube. Ik kijk je filmpjes altijd heel graag en heb ze allemaal wel 3 keer bekeken!! Groetjes Merel, merelenderink@gmail.com

 • Reply Frederique Huting 13 juli 2014 at 16:38

  Hee Sarah! Suuuuper leuk dat jullie dit doen!
  Je bent een van m'n favoriete YouTubers en ik vond je op de gathering super lief!
  Bedankt voor je filmpjes <3
  Dikke kus Frederique
  frederiquehuting@outlook.com

 • Reply Daohne Klein 13 juli 2014 at 16:50

  Echt een super leuke winactie! Ik ben ook echt een fashion addict :$ haha. Ik zou het echt geweldig vinden als ik zou winnen!! Ik volg je al heeeel lang op instagram & ik ben echt super fan van je! Nu heb ik jou & shoplog ook op alle andere social media gevolgd. Dankjewel voor al je leuke blogs & kleding tips! Fingers crossed..
  mijn email is: daphneklein@live.nl
  xxxx daphne

 • Reply Jolien 13 juli 2014 at 16:55

  Super leuke actie! Ik doe zeker mee, kan nog wel wat leuke zomerse items in mijn kast gebruiken! Email adres is: jolienkracht@hotmail.com

 • Reply Mardien 13 juli 2014 at 17:07

  Leuke actie!! Ik volg je op instagram en YouTube, maar dad deed ik al voor deze winactie!
  Xx
  mardienlove@hotmail.com

 • Reply Yana 13 juli 2014 at 17:36

  super leuk dit! ik doe graag mee, dus ik volg shoplog op twitter en instagram, en jullie beiden op youtube. Mijn mailadres is yana.visscher@gmail.com 🙂

 • Reply Jolijn Doelman 13 juli 2014 at 17:40

  Superleuk! Ik doe graag mee (:
  Ik volg shoplog op facebook, twitter en youtube.
  Liefs, Jolijn.

 • Reply Manon 13 juli 2014 at 17:44

  Ohh wat leuk, ik doe ook graag mee, ik had al eens van shoplog gehoord maar dat ze een youtube kanaal hadden wist ik nog niet, volg ze nu in ieder geval overal haha! 🙂

 • Reply Nynke Boer 13 juli 2014 at 17:58

  Leuk zeg, Ik volg beide via youtube.
  nynkeboer21@gmail.com

 • Reply Kristie 13 juli 2014 at 18:31

  Leuke winactie 🙂 ik wil graag bij modemusthaves.nl net zo'n maxi rok met split kopen als jou. ik volg je volg jullie beide op twitter,instagram en youtube 😉
  mijn e-mailadres is kristievanleest@hotmail.com
  xx

  • Reply Kristie 13 juli 2014 at 18:32

   ***ik volg jullie beide op twitter,instagram en youtube en bloglovin.***

 • Reply Tess 13 juli 2014 at 19:16

  Super leuke actie! Echt heel leuk dat je dit doet! Ik volg jullie op alles! Mijn email is tessluijckx@msn.com ! Hoop dat ik ga winnen! Ben groot fan!!

 • Reply maryam akoudad 13 juli 2014 at 19:34

  Oh wat leuk!! ^.^

  Ik doe zeker mee.

  laholande1@hotmail.fr

 • Reply Valerie 13 juli 2014 at 19:42

  Echt een héle leuke winactie. Lijkt me geweldig om dit te winnen! Uiteraard doe ik mee! Ik heb alle stapjes gevolgd. En nu hopen dat ik voor de eerste keer in mijn leven iets win, haha! Mijn e-mail is: valerie_denridder@live.nl XXX

 • Reply Jacky 13 juli 2014 at 20:01

  Ik zou het super leuk vinden om dit te winnen! Heel toevallig dat je over all stars begint, want dat is precies wat ik ervan wilde kopen! Toffe winactie dus! Mijn email adres is jm.dekkers@hotmail.com

 • Reply Anoniem 13 juli 2014 at 20:09

  Super leuke winactie! Dit zijn echt mijn lievelings fashionwebsites!! mijn e-mailadres is esmee_weerts@live.nl

 • Reply Esmee 13 juli 2014 at 20:17

  Sorry nogmaals een reactie omdat ik perongelijk als anoniem reageerde! Esmee_weerts@live.nl

 • Reply Yentl Roseboom 13 juli 2014 at 20:40

  Wauwie!! Super leuke win actie! Ik doe ook graag mee! 🙂
  Ik wil al een tijd de zwarte kimono met bloemenprint van Modemusthaves, maar hij is nu uitverkocht. Hopen dat hij snel weer terug komt! Ook vind ik het shortje met ananasprint heel erg leuk! En ik heb ook een mooie witte kanten rok gezien. Ook wil ik sowieso graag all stars kopen en dan de zwarte of rode en dan komt 25 euro zeker goed van pas!
  Ik volg jou al op bloglovin en op Youtube 🙂 En Shoplog.nl op Facebook, Twitter en Youtube.

  Mijn email adres is: yentl_axel@hotmail.com

  Liefs Yentl

 • Reply Laya Bekaert 13 juli 2014 at 20:44

  Supertof! Ik volgde je al via youtube en nu ook shoplog via facebook, twitter en youtube.

  E-mail: Laya.Bekaert@hotmail.com

 • Reply Mirne 14 juli 2014 at 09:32

  Supervet, ik doe natuurlijk mee! Email: contact@seasonwithlove.nl

 • Reply Laura Jonkers 14 juli 2014 at 09:47

  Heel gaaf! Er is daar altijd wel iets leuks te vinden 🙂 Ik volg je Youtubekanaal en shoplog.nl volg ik op Twitter. Mijn e-mailadres is: laurajonkers7@hotmail.com. Liefs x

 • Reply Anoniem 14 juli 2014 at 10:20

  Wat een superleuke winactie! Ik volg je op je YouTube-kanaal en shoplog.nl op Twitter! Ik zou graag meedoen, m'n e-mail adres is mariebeije@live.nl 🙂

 • Reply melissa1984 14 juli 2014 at 11:45

  Wat een gave winactie zeg! Ik doe zeker mee. Ik volg je via Youtube (melissa van stipdonk) en Shoplog ook via Youtube en via FB (melissa.vanstipdonkmaas) en via Instagram (melissamaas1984). Nu heel hard duimen. Gr. Melissa (melissamaas@hotmail.com)

 • Reply Bianca Visscher 14 juli 2014 at 11:52

  Biancavisscher@live.nl ik zou het echt ontzettend leuk vinden om te winnen ,omdat ik heel erg houd van shoppen en ik bijna niks voor mezelf koop. X bianca

 • Reply Anoniem 14 juli 2014 at 12:15

  wauw modemusthaves is zoooo cool.. koop altijd het liefst de halve winkel mja dan ga ik failliet haha

  croltje_2@hotmail.com

 • Reply Jennifer Ami 14 juli 2014 at 14:25

  Hoi hoi Sarah,
  Ik had net al een berichtje geplaatst maar die is helaas niet verstuurd daarom doe ik het maar gewoon nog een keertje:)
  Wat een onwijs leuke (en grote) win actie. Deze kan ik natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan! Ik ben gelijk even gaan kijken op de website van Modemusthaves en ooohhh wat een leuke items hebben ze daar. Ik ben gek op de "bikini goddes", de "pretty girly" jurkjes en ook heb ik een aantal super leuke maxi skirts en shirtjes voorbij zien komen. Ik zie al helemaal voor me hoe ik dit zal combineren. Een giftcard van Zalando kan ook goed van pas komen aangezien ik al super lang een paar witte AllStars wil aanschaffen , want waar staat een wit paar Allstars nou niet onder ? zoals jij altijd zegt haha :). Ik volg ShoplogNL al op instagram,twitter en youtube door een vorige win actie van een andere youtuber waar ik toen helaas niet gewonnen had. Ook volg ik jou op twitter en instagram dit allemaal onder de naam xJenniferLina op instagram en xJenniferLina_ op twitter en natuurlijk ben ik allang geabonneerd op jou youtube kanaal (onder de naam Jennifer Ami).

  Mijn e-mail adres is: zotschwinfred@hotmail.com (ik gebruik die van mijn vader)
  Liefs Jennifer xx

 • Reply Anoniem 14 juli 2014 at 15:25

  ambiewestra@msn.com

 • Reply fleursophia 15 juli 2014 at 09:19

  Ik doe heel erg graag mee met deze winactie! Gaaf! fleur-sophia@hotmail.com

 • Reply Britt 15 juli 2014 at 14:09

  Superleuk! Ik volg shoplog.nl op Facebook, Twitter en Youtube, jou volgde ik al via youtube, bloglovin en Facebook! Mijn e-mailadres is brittvanommeren@gmail.com

  Liefs, Britt

 • Reply Julia 15 juli 2014 at 16:52

  Jaa superleuke winactie! Ik doe mee!
  Ik volg jou en shoplog.nl via alle mogelijke media! Mijn e-mailadres is: Julia_Nap@live.nl

 • Reply Anoniem 15 juli 2014 at 18:22

  lorahogeweg@hotmail.com

 • Reply Zoë Louwerse 15 juli 2014 at 21:26

  ik doe mee!
  volg je op facebook; zoe louwerse
  en youtube geabonneerd: thisisjustzoe
  zoe2308@live.nl

 • Reply Anna 16 juli 2014 at 19:51

  Oh wat leuk! Ik doe mee 🙂 Ik kan best nog wat nieuwe zomeritems voor mij vakantie gebruiken! anna @ itsyrlifestyle . nl

  • Reply Anna 16 juli 2014 at 19:52

   Oeps, mij moet mijn zijn natuurlijk!

 • Reply Dionne Knooren 16 juli 2014 at 19:57

  Wat super leuk! Ik doe graag mee.
  Ik volg je op YT en Bloglovin
  En shoplog volg ik via YT en FB
  Diolifestyle@gmail.com

 • Reply Jessie 17 juli 2014 at 18:37

  Hoi sarah,
  Ik doe zeker mee. Ik heb met beide webshops geen ervaring en het lijkt mij heel leuk om dat met de gift kaarten wat leuke dingen te bestellen!
  Ik volg shoplog en ik volg jou op instagram! Mijn email is: jessiewilms@live.nl

  Liefs jessie

 • Reply Anita H. 20 juli 2014 at 21:01

  Ik doe ook mee!
  sepia [at] home . nl

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge